[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML تأثیر تمرین هوازی همراه با مصرف مکمل تریپتوفان بر دفاع آنتی‌اکسیدانی آنزیمی و پراکسیداسیون لیپیدی در بافت مغز رت‌های سالمند تغذیه‌شده با غذای پرچرب
الهه اکبری، پروانه نظرعلی، رستم علی زاده *، ابوالفضل شکیبائی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط تعداد رخدادهای خوردن، تعداد وعده‌های غذایی و سهم انرژی دریافتی از آنها با سندروم متابولیک در کارکنان نوبت‌کار و ثابت‌کار شرکت پتروشیمی بندرماهشهر
فرناز کاظمی اسفه، بهرام رشیدخانی، مهشید نامداری، شاهده مصداقی بهاری، آرزو رضازاده سرابی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تبیین دیدگاه‌های کاربران ایرانی شبکه اجتماعی اینستاگرام در مورد مصرف لبنیات
علیرضا اثباتی، آرزو رضازاده سرابی، نسرین امیدوار، حسن عینی زیناب، آرزو حقیقیان رودسری *، روشنک روستایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص ضد میکروبی، آنتی‌اکسیدانی و فیتوشیمیایی، عصاره بابونه، سیاه دانه، شاه‌تره و مورد بر روی باکتری های بیماری زای جدا شده از نمونه های کشت خون و ادرار
ابوذر لطفی وناشی، فاطمه قمری *، سمیه فرهمند، آمنه جمشیدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر پروبیوتیک‌های بومی ایران بر هیدرولیز گلیادین گندم با هدف کاهش علائم بیماری سلیاک
فاطمه زنده بودی، میترا مولایی پروری، امیر محمد مرتضویان *، سارا سهراب وندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص آنتی اکسیدانی و اثر عصاره‌ های آبی، الکلی و هیدروالکلی گیاه بن سرخ (Allium jesdianum) بر غیرفعال کردن پروتواسکولکس های اکینوکوکوس گرانولوزوس در شرایط آزمایشگاهی
میلاد قربانی پور، زینب صادقی دهکردی *، علیرضا سازمند، امیر دارایی گرمه خانی، عباسعلی ساری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی طی سرخ کردن عمیق
فاطمه مطوری، محمدامین مهرنیا *، حسین جوینده، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی فراوانی و الگوی مقاومت دارویی اشرشیاکلی شیگاتوکسیژنیک در نمونه‌های سبزیجات شهر تهران
فاطمه احمدی، آتنا صادقی، سعید بشارتی، پروانه صفاریان، الهه تاج الدین، پرویز اولیا، رضا محمد صالحی، نوید سعیدی، فرشته فانی، غلامرضا پولاد فر، محمد رهبر، پریسا اسلامی، مسعود آل بویه *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس گل پر بر خصوصیات کیفی و ماندگاری ناگت میگو
مریم حمزه ای، لاله رومیانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر جلبک‌های سارگاسوم ایلیسیفولیوم، اولوا لاکتوکا و گراسیلاریا کورتیکا بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه‌های فرآوری‌شده
سمیه رنجبرشمسی، انوشه شریفان *، مژگان امتیازجو، مریم مصلحی شاد
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 0 queries by