[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژن‌های Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موش‌های صحرایی نر پیر نژاد ویستار
احمد مصطفی رحیمی، آناهید شفیعی، فاطمه نبوی زاده، قربانگل اصحابی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخص‌های خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع
الهام شریفی ذهابی، هادی عبداله زاد *، محمدرضا گلپایگانی، خدیجه جمشیدی، میر امیر آغداشی، محمدرضا محمدحسینی آذر، شیرین فلاح پاکدل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی
مینا موحدیان، زهرا یاری، سوسن محمدی، بهناز آبدار اصفهانی، فرشته پاشایی خامنه، آزیتا حکمت دوست *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر 4 هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع2
هاله ماهری نیا، مقصود پیری *، محمد علی آذربایجانی، مریم دلفان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم‌گوشت
فرشته بهمنیار، سیده مرضیه حسینی، زهرا هادیان، لیلا میرمقتدایی *، سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر سلولاز و همی‌سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی‌های‌ کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان
الهه آقااسماعیلی، هاجر عباسی *، محمد فاضل
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهینه‌ سازی تولید گاما‌نونا‌لاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیر‌ترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی
الهام فرهمند، هادی رضوی *، سعید محتسبی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق
پرهام محسنی، سیمین عربی *، مریم فهیم دانش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید سوسیس غنی‌شده با پودر بزرک و مطالعه ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروساختار آن
حامد غفوری اسکویی، افشین جوادی *، محمدرضا سعیدی اصل، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمد آرمین
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران 1395
محمد رضا کوشکی *، پالیز کوهی کمالی، رزیتا کمیلی فنود
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر آنتی‌باکتریایی اسانس‌های آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتی‌بیوتیک
فاطمه اخوان *، سعید تهموزی دیده بان، محمد حجتی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر سیاست‌ها و برنامه‌های مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان
گلناز رجاییه، ناصر کلانتری، فاطمه محمدی نصرآبادی، عفت محمدی، امیرحسین تکیان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by