You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
مقایسه اثر سه نوع رژیم غذایی پر چربی، پر پروتئین و کم کالری بر بیان ژنهای Klotho و TGF-β در کبد و سرم خون موشهای صحرایی نر پیر نژاد ویستار احمد مصطفی رحیمی، آناهید شفیعی، فاطمه نبوی زاده، قربانگل اصحابی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دریافت مکمل آلفا لیپوییک اسید بر سطح سرمی آهن، ظرفیت اتصالی کل آهن و شاخصهای خون در بیماران مبتلا به بتا تالاسمی ماژور: کارآزمایی بالینی متقاطع الهام شریفی ذهابی، هادی عبداله زاد
*، محمدرضا گلپایگانی، خدیجه جمشیدی، میر امیر آغداشی، محمدرضا محمدحسینی آذر، شیرین فلاح پاکدل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ارتباط مصرف سویا با شدت بیماری سیروز: نتایج حاصل از یک مطالعه مقطعی مینا موحدیان، زهرا یاری، سوسن محمدی، بهناز آبدار اصفهانی، فرشته پاشایی خامنه، آزیتا حکمت دوست
*چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر 4 هفته تمرین هوازی همراه با مکمل یاری پروبیوتیک بر سطوح سرمی SOD و TAC در رت های نر مبتلا شده به دیابت نوع2 هاله ماهری نیا، مقصود پیری
*، محمد علی آذربایجانی، مریم دلفان
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی اثر استفاده از آرد دانه کینوآ و باکویت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی
همبرگر کمگوشت فرشته بهمنیار، سیده مرضیه حسینی، زهرا هادیان، لیلا میرمقتدایی
*، سعیده شجاعی علی آبادی*
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر سلولاز و همیسلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگیهای کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان الهه آقااسماعیلی، هاجر عباسی
*، محمد فاضل
چکیده -
متن کامل (PDF)
بهینه سازی تولید گامانونالاکتون توسط لاکتوباسیلوس سانفرانسینسیس در خمیرترش با روش ریز استخراج فاز جامد در فضای فوقانی الهام فرهمند، هادی رضوی
*، سعید محتسبی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی کره پروبیوتیک حاوی پودر فندق پرهام محسنی، سیمین عربی
*، مریم فهیم دانش
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید سوسیس غنیشده با پودر بزرک و مطالعه ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و
میکروساختار آن حامد غفوری اسکویی، افشین جوادی
*، محمدرضا سعیدی اصل، صدیف آزادمرد دمیرچی، محمد آرمین
چکیده -
متن کامل (PDF)
ارزیابی میزان چربی و ساکارز شیرهای پاستوریزه و فرادما ساده و طعم دار شهر تهران 1395 محمد رضا کوشکی
*، پالیز کوهی کمالی، رزیتا کمیلی فنود
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر آنتیباکتریایی اسانسهای آویشن، مرزه، رزماری، نعناع و پونه بر روی پنج باکتری گرم مثبت در مقایسه با سه آنتیبیوتیک فاطمه اخوان
*، سعید تهموزی دیده بان، محمد حجتی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مروری بر سیاستها و برنامههای مرتبط با کاهش کمبود ویتامین A در جهان گلناز رجاییه، ناصر کلانتری، فاطمه محمدی نصرآبادی، عفت محمدی، امیرحسین تکیان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
Back to Original Issue