You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites
نانوانکپسولاسیون اسیدهای چرب امگا 3 توسط حاملهای پکتین- کازئینات: بررسی تشکیل کمپلکس، اندازه ذرات و کارایی انکپسولاسیون ساجده بحرانی، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار
*، محمود صوتی خیابانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد- شاهدی فائزه عسکری، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA) از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعالسازی نفوذ مهدی فرهودی
*، بهزاد رحمت زاده، امیر فلاح، مریم سلیمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر تمرین هوازی منظم و مصرف مکمل امگا-3 بر sICAM-1 و سطوح لیپوپروتئین سرم در زنان سالمند چاق اصغر توفیقی، غفور غفاری
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر ترکیب دیواره بر ویژگیهای کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشککن پاششی محمد حجتی
*، سید هادی رضوی، کرامت ا... رضایی، کامبیز گیلانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
رابطهی درک از خطر بیماریهای قلبی عروقی بر اساس مدل باور سلامت با دریافت خوراک در گروهی از کارمندان دولت- تهران-1391 سحر درفشی قهرودی، دالی بنداریان زاده
*، آناهیتا هوشیار راد، عصمت ناصری، الهام شکیبازاده، فرید زایری
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای حسی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند مهرداد حق شناس، هدایت حسینی
*، کوشان نایب زاده، حمیدرضا راشدی، بهزاد رحمت زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
جداسازی رنگهای خوراکی از فراوردههای قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک مؤید عوض پور، فریبا سیفی پور
*، جهانگیر عبدی، طیبه نبوی، مونا زمانیان عضدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر کوتاه مدت مکملیاری با رزوین بر ظرفیت ضداکسایشی تام، سوپراکسید دسموتاز و کراتین کیناز در بازیکنان والیبال نخبه زن الهه مکیان فینی
*، نادر شوندی، عباس صارمی، سعیده طبیبی راد
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگیهای رئولوژیک امولسیون روغن در آب نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر
*، کوشان نایب زاده
چکیده -
متن کامل (PDF)
مدلسازی تجربی چروکیدگی قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند و خشککردن طی فرایند سرخکردن عمیق عنایت ا... نقوی، جلال دهقان نیا
*، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود نفیسه زاغیان، لیلا درویشی، غلامرضا عسکری، رضا غیاثوند
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی دو رقم زیتون زرد و روغنی شهرهای شیراز و کازرون مسعود هماپور
*، منوچهر حامدی، مریم مصلحی شاد، حامد صفافر
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات رژیم غذایی کاهنده فشار خون بر سندرم متابولیک، اجزای متشکله آن و شاخصهای چربی خون در نوجوانان: یک کارآزمایی بالینی متقاطع تصادفی پروانه صانعی، مهین هاشمی پور، رویا کلیشادی، سمیه رجایی، ناهید ظرافتی شعاع، احمد اسماعیل زاده
*چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغهای کتیرا و ثعلب زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی
*، محسن برزگر، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 بر میزان فشارخون، التهاب و الگوی چربی خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 مهسا مؤذن، زهره مظلوم
*، محمد حسین دباغ منش، افسانه احمدی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تولید اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس خام نیشکر با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر به روش تخمیر در بستر جامد آلاله ذوقی، کیانوش خسروی داران
*، سارا سهراب وندی
چکیده -
متن کامل (PDF)
مطالعۀ اثربخشی مصرف روزانۀ دوغ غنی شده با ویتامین D به تنهایی و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظتهای سرمی آپوپروتئین A1، B و لیپوپروتئین a در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 تیرنگ نیستانی
*، بهاره نیکویه، سودابه هروی فرد، حمید علوی مجد، آناهیتا هوشیار راد، ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، علی کلایی
چکیده -
متن کامل (PDF)
تأثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت مهسا مجذوبی
*، زینب نعمت الهی، عسگر فرحناکی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر انواع سویههای ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر سارا سهراب وندی، سید محمد موسوی، سید هادی رضوی، شیرین مال گنجی، کیانوش خسروی دارانی، امیر محمد مرتضویان
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات مکملیاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور رضا امانی، سارا مؤذن
*، حاجیه شهبازیان، کامبیز احمدی انکالی، عزیز همایونی راد، محمد طه جلالی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثرات خشک کردن بر ویژگیهای شیمیایی و حسی زعفران محسن عاطفی
*، علیرضا اکبری اوغاز، اردشیر مهری
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف احسان صادقی، امیر حسین هاشمیان، میترا محمدی، سمیه بهلولی اسکویی، حبیبه مسکینی، رضا محمدی، علی الماسی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر مصرف زردچوبه بر شاخصهای تن سنجی، وضعیت گلیسمی و الگو چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هایپر لیپیدمی زهره ادب، شهریار اقتصادی
*، محمدرضا وفا، ایرج حیدری، آسیه شجاعی، حمید حقانی، نیره خرمی نیا
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت بهاره صحرائیان، مصطفی مظاهری تهرانی، فریبا نقی پور
*، مهدی قیافه داودی، مریم سلیمانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیکها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ زهرا سرلک، میلاد روحی لنگرودی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان
*، رامین خاکسار
چکیده -
متن کامل (PDF)
تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارندههای کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران محمد ملکوتیان
*، عبدالعلی گلپایگانی
چکیده -
متن کامل (PDF)
بررسی شیوع سوءتغذیه و رابطه آن با متغیرهای اجتماعی واقتصادی در بیماران سرطانی مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال1389 راضیه سروریان، نسرین خوشنویس، زهره امیری، آرزو حقیقیان رودسری، آرش رشیدی
*چکیده -
متن کامل (PDF)
نیازسنجی آموزشی قابلیتهای رهبری در بین متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران آزاده داوری
*، آرش رشیدی، محمدرضا زالی، محمدرضا احسانی
چکیده -
متن کامل (PDF)