[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML نانوانکپسولاسیون اسیدهای چرب امگا 3 توسط حامل‌های پکتین- کازئینات‌: بررسی‌ تشکیل کمپلکس، اندازه ذرات و کارایی انکپسولاسیون
ساجده بحرانی، بابک قنبرزاده، حامد همیشه کار *، محمود صوتی خیابانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML الگوی غذایی مصرفی و خطر ابتلا به سرطان پروستات: مطالعه مورد- شاهدی
فائزه عسکری، مهدی کاردوست پاریزی، بهرام رشیدخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی مهاجرت پلاستی سایرز دی اتیل هگزیل آدیپات (DEHA) از بطری PET به داخل محلول مدل غذایی اسیدی: تخمین ضریب نفوذ و انرژی فعال‌سازی نفوذ
مهدی فرهودی *، بهزاد رحمت زاده، امیر فلاح، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر تمرین هوازی منظم و مصرف مکمل امگا-3 بر sICAM-1 و سطوح لیپوپروتئین سرم در زنان سالمند چاق
اصغر توفیقی، غفور غفاری *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیب دیواره بر ویژگی‌های کانتاگزانتین طبیعی ریزپوشانی شده به روش خشک‌کن پاششی
محمد حجتی *، سید هادی رضوی، کرامت ا... رضایی، کامبیز گیلانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رابطه‌ی درک از خطر بیماری‌های قلبی عروقی بر اساس مدل باور سلامت با دریافت خوراک در گروهی از کارمندان دولت- تهران-1391
سحر درفشی قهرودی، دالی بنداریان زاده *، آناهیتا هوشیار راد، عصمت ناصری، الهام شکیبازاده، فرید زایری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر افزودن بتاگلوکان و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگی‌های حسی و فیزیکی ناگت میگوی فراسودمند
مهرداد حق شناس، هدایت حسینی *، کوشان نایب زاده، حمیدرضا راشدی، بهزاد رحمت زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جداسازی رنگ‌های خوراکی از فراورده‌های قنادی به روش کروماتوگرافی با لایه نازک
مؤید عوض پور، فریبا سیفی پور *، جهانگیر عبدی، طیبه نبوی، مونا زمانیان عضدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر کوتاه مدت مکمل‌یاری با رزوین بر ظرفیت ضداکسایشی تام، سوپراکسید دسموتاز و کراتین کیناز در بازیکنان والیبال نخبه زن
الهه مکیان فینی *، نادر شوندی، عباس صارمی، سعیده طبیبی راد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دو گونه صمغ کتیرا بر پایداری و برخی ویژگی‌های رئولوژیک امولسیون روغن در آب
نرجس کریمی، محمد امین محمدی فر *، کوشان نایب زاده
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمار‌شده با اولتراسوند و خشک‌کردن طی فرایند سرخ‌کردن عمیق
عنایت ا... نقوی، جلال دهقان نیا *، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سازگاری با چربی بر متابولیسم و عملکرد ورزشی، مروری بر شواهد موجود
نفیسه زاغیان، لیلا درویشی، غلامرضا عسکری، رضا غیاثوند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی دو رقم زیتون زرد و روغنی شهرهای شیراز و کازرون
مسعود هماپور *، منوچهر حامدی، مریم مصلحی شاد، حامد صفافر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات رژیم غذایی کاهنده فشار خون بر سندرم متابولیک، اجزای متشکله آن و شاخص‌های چربی خون در نوجوانان: یک کارآزمایی بالینی متقاطع تصادفی
پروانه صانعی، مهین هاشمی پور، رویا کلیشادی، سمیه رجایی، ناهید ظرافتی شعاع، احمد اسماعیل زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و حسی نان بربری تولید شده از خمیر منجمد حاوی صمغ‌های کتیرا و ثعلب
زهرا قرایی، محمد حسین عزیزی *، محسن برزگر، سید محمد حسینی پنجکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر مصرف مکمل کوآنزیم Q10 بر میزان فشارخون، التهاب و الگوی چربی خون در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
مهسا مؤذن، زهره مظلوم *، محمد حسین دباغ منش، افسانه احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید اسید سیتریک از کاه گندم و باگاس خام نیشکر با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر به روش تخمیر در بستر جامد
آلاله ذوقی، کیانوش خسروی داران *، سارا سهراب وندی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعۀ اثربخشی مصرف روزانۀ دوغ غنی شده با ویتامین D به تنهایی و توأم ویتامین D و کلسیم بر غلظت‌های سرمی آپوپروتئین A1، B و لیپوپروتئین a در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2
تیرنگ نیستانی *، بهاره نیکویه، سودابه هروی فرد، حمید علوی مجد، آناهیتا هوشیار راد، ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، علی کلایی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر سبوس گندم تیمار شده به روش هیدروترمال جهت کاهش مقدار اسید فیتیک بر خصوصیات فیزیکی و حسی بیسکوئیت
مهسا مجذوبی *، زینب نعمت الهی، عسگر فرحناکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر انواع سویه‌های‌ ساکارومایسس و شرایط تخمیر در تولید ماءالشعیر
سارا سهراب وندی، سید محمد موسوی، سید هادی رضوی، شیرین مال گنجی، کیانوش خسروی دارانی، امیر محمد مرتضویان *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات مکمل‌یاری با پودر توت فرنگی بر سطوح هموگلوبین گلیکوزیله و لیپیدهای سرم در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2: کارآزمایی بالینی تصادفی دوسوکور
رضا امانی، سارا مؤذن *، حاجیه شهبازیان، کامبیز احمدی انکالی، عزیز همایونی راد، محمد طه جلالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات خشک کردن بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی زعفران
محسن عاطفی *، علیرضا اکبری اوغاز، اردشیر مهری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف
احسان صادقی، امیر حسین هاشمیان، میترا محمدی، سمیه بهلولی اسکویی، حبیبه مسکینی، رضا محمدی، علی الماسی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر مصرف زردچوبه بر شاخص‌های تن سنجی، وضعیت گلیسمی و الگو چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هایپر لیپیدمی
زهره ادب، شهریار اقتصادی *، محمدرضا وفا، ایرج حیدری، آسیه شجاعی، حمید حقانی، نیره خرمی نیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت
بهاره صحرائیان، مصطفی مظاهری تهرانی، فریبا نقی پور *، مهدی قیافه داودی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر سوش، مقدار تلقیح و فیزیولوژی پروبیوتیک‌ها و pH نهایی تخمیر روی کاهش مقدار آفلاتوکسین M1 آزاد در دوغ
زهرا سرلک، میلاد روحی لنگرودی، رضا محمدی، امیر محمد مرتضویان *، رامین خاکسار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان فلزات سمی سرب، کادمیوم، آلومینیوم و بازدارنده‌های کلسیم و روی در شیرخشک و غذای کودک عرضه شده در ایران
محمد ملکوتیان *، عبدالعلی گلپایگانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع سوءتغذیه و رابطه آن با متغیرهای اجتماعی واقتصادی در بیماران سرطانی مراجعه کننده به بیمارستان شهدای تجریش در سال1389
راضیه سروریان، نسرین خوشنویس، زهره امیری، آرزو حقیقیان رودسری، آرش رشیدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نیازسنجی آموزشی قابلیت‌های رهبری در بین متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران
آزاده داوری *، آرش رشیدی، محمدرضا زالی، محمدرضا احسانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 0 queries by