[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: اطلاعات ::

You can copy/paste HTML codes anywhere you like, for example in homepage, or even other sites

XML بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک
الهه احمدی، رضا محمدی، میلاد روحی، سید امیر محمد مرتضویان *، کیانوش خسروی دارانی، مهدی شادنوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای داده‌‌های تن‌سنجی
اعظم دوست محمدیان، تیرنگ نیستانی *، میترا ابتهی، نسترن شریعت زاده، بهاره نیکویه، محسن نعمتی، محسن مداح، دلارام قدسی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر عصاره پوست انار بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ‌در آب انار
مینا خان بگی دوگاهه، آزاده توفیقی، کیانوش خسروی دارانی *، مهرناز دادگر، سید امیر محمد مرتضویان، نگین احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه بین دریافت اسید‌های چرب امگا 3 و امگا 6 در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو
مهسا بابایی، سعید اوسطی، علی گلچوبیان، ایرج ملکی، ترنگ تقوایی، وحید حسینی، همایون واحدی، کیاندخت قناتی، آرش رشیدی *، حافظ فاخری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگی‌های رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر *، عزیز زرگران، ابراهیم آزادنیا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
محمد رضا سهرابی *، محمد رحمتی رودسری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟
میترا ابتهی *، سید ابوالقاسم جزایری، حامد پورآرام، محمد رضا اشراقیان، اعظم دوست محمدیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML غنی‌سازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری
مهرناز دادگر، کیانوش خسروی دارانی *، سارا سهراب وندی، نگین احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
مرجان باژن *، فریده طاهباز، حمید علوی مجد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران
نادیا احمدی *، رویا نوربخش، محمد فرجی، قاسم فدوی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
محمد رحمتی رودسری، محمد رضا سهرابی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی قابلیت‌زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر
سارا سهراب وندی، شیرین مال گنجی *، محمد جواد ایوانی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخص‌های التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکین‌ها در بیماران دیابتی نوع 2 دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم
نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ نیستانی *، بهاره نیکویه، حمید علوی مجد، علی کلایی، نیما طیبی نژاد، سودابه هروی فرد، شبنم سالک زمانی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر استفاده از شیرین‌کننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو
زهره دلشادیان *، رضا محمدی، میلاد روحی لنگرودی، عزیز همایونی راد، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تهیه و بررسی بیوفیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ضد‌میکروبی بر پایه نشاسته ذرت
مهران قاسملو، رامین خاکسار *، توحید مردانی، مریم شهنیا، حمید راشدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال 1387
زینت کمالی *، بهاره رسولی، شهلا رودپیما، زهره حاجی میرصادقی، محمد جواد ایوانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی
فرید عمیدی فضلی *، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد جواد ایوانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی رابطه‌ی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
علی رمضانخانی *، مرجان حسین پور، محمد رضا دولتی، مژگان حسین پور، شهلا قنبری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک
رضا محمدی *، ابوالفضل روزی طلب، زهرا شاه عباس پور، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربن‌های آروماتیکی چند حلقه‌ای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC
زهرا نظری، مریم امانی، محمد جواد خدایار *، نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد، عبدالعظیم بهفر، سجاد افتخار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع 2
سپیده اسدزاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ رضا نیستانی *، نسترن شریعت زاده، سکینه شب بیدار، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان، آناهیتا هوشیار راد، علی کلایی، نیلوفر خلجی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دم‌نوش گلابی، سیب و "به"
سارا سهراب وندی *، پیمان عروج نیا، مریم سلیمانی، محمد رضا کوشکی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی 55% گوشت
رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی *، نادر کریمیان خسروشاهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
علی رمضانخانی *، محمد رضا دولتی، مرجان حسین پور، مژگان حسین پور، سهیلا خداکریم
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اندازه‌گیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه
فرید عمیدی فضلی *، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، محمد جواد ایوانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانه‌زنی
سمیرا قاسمی دماوندی، علی‌رضا قدس ولی، فاطمه فاضلی، مهرداد محمدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور
زهرا گودرزی *، سارا سهراب وندی، مهناز هاشمی روان، آمنه نعمت الهی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت
سید حسین داوودی، سیامک نیک اقبالیان، مرجان عجمی *، انوشیروان محسنی بندپی، سید شهاب الدین صدر، محمد جواد ایوانی، حمیدرضا پازوکی طرودی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR
منصور خاکپور *، محمد سعید عزتی، کاوان محمودی، مرجان خلجی پیربلوطی، رامین خاکسار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارزیابی کفایت تغذیه‌ای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران
دالی بنداریان زاده، نرگس فرید شایگان، آناهیتا هوشیار راد، مرتضی عبداللهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی تأثیر جایگزینی روغن‌های زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کم‌چرب
رویا افشاری، هدایت حسینی *، رزیتا کمیلی فنود، محمد تقی مقنیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پیش‌بینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظت‌های مختلف ساکارز
فرید عمیدی فضلی *، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد رضا کوشکی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع 2: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز
نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ رضا نیستانی، علی کلایی، نیلوفر خلجی، اعظم غروی، مریم سلیمانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390
احسان صادقی، امیر حسین هاشمیان *، میترا محمدی، رضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی
بهارک آقاپور، آرش رشیدی *، احمد رضا درستی مطلق، یداله محرابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگی‌های خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل
مرجان داوری کتیلته *، محمد حسین عزیزی، فاطمه فاضلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت
مهدیه عباسی فسارانی، هدایت حسینی، غلامرضا جاهد خانیکی *، مسعود ادیب مرادی، سهیل اسکندری قرابلو
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML آگاهی دانش‌آموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول
محتشم غفاری *، صدیقه نیازی، علی رمضانخانی، حمید سوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی
اعظم دوست محمدیان، تیرنگ نیستانی، میترا ابتهی *، منیره دادخواه، هما حیدری، تلما ذوقی، بهاره نیکویه، آناهیتا هوشیار راد، محسن نعمتی، محسن مداح
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگی‌های ماءالشعیر
شیرین مال گنجی، آرمان جلیلوند، سارا سهراب وندی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال
البرز خالقی، کرامت اله رضایی، محمد رضا کسایی، کیانوش خسروی دارانی *، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی
جهانبخش شعبانی، حبیب اله میرزایی، محمد باقر حبیبی نجفی، سید مهدی جعفری، محمود نجف زاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازه‌های ابعاد بدنی در کودکان سالم
میترا ابتهی، تیرنگ نیستانی *، اعظم دوست محمدیان، منیره دادخواه، نسترن شریعت زاده، محسن مداح، محسن نعمتی، ملیحه علی آبادی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی توان تولید نگهدارنده‌های بیولوژیک توسط باکتری‌های پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده
مهسا یگانه *، آنیتا خنافری، محمد رضا فلاحیان، انوشه شریفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی
فرید عمیدی *، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد جواد ایوانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچه‌های دبستانی تهران سال 1387
نیلوفر خلجی، سپیده اسد زاده، تیرنگ نیستانی *، مجید حاجی فرجی، نسرین امیدوار، نسترن شریعت زاده، علی کلایی، بهاره نیکویه، مهرداد محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش‌های رگرسیونی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی
محمد گنجه، سید مهدی جعفری *، فرید قنبری، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی
آناهیتا هوشیار راد، مینا اسماعیلی، مرتضی عبداللهی *، ندا مظاهری، مهرداد محمدی، ناصر کلانتری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه
عزیز همایونی راد، محمد حسین بیگلو، لاله پیاهو *، الناز واقف مهربانی، محمد اصغری جعفرآبادی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی
ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، تیرنگ نیستانی *، شبنم سالک زمانی، حمید علوی مجد، آناهیتا هوشیار راد، علی کلایی، اعظم غروی، اعظم دوست محمدیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف
مسعود دزیانی، رقیه عزتی، منصور شاکریان، فرید عمیدی، حبیب اله میرزایی، سید مهدی جعفری، رضا لاری پور هرات *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی
مریم راثی *، علی جلالی دیزجی، زهرا موسوی زاده، نرگس عباسقلی، آرزو حقیقیان رودسری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا
زهرا شاه عباس پور، رضا محمدی *، مریم سلیمانی، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی علمی باور‌های تغذیه‌ای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران 1390
مریم بهروز، متین قنواتی، پروین میرمیران، زهره حسینی، بهرام رشیدخانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی
سید سجاد حسینی اقدم، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، سید علی یاسینی اردکانی، محمد دانشی، رضا لاری پور هرات *، ایاد بهادری منفرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال 1388
نارسیس امین رشتی *، اسما زمانی، مرجان باژن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی
مهسا یگانه *، آنیتا خنافری، محمد رضا فلاحیان، انوشه شریفیان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت)
ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، تیرنگ رضا نیستانی *، علی کلایی، اعظم غروی، مرجان باژن
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک
رضا محمدی، میلاد روحی لنگرودی، امیر محمد مرتضویان *، مریم سلیمانی، صمد صبوری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتری‌های سرماگرا
رقیه عزتی، مسعود دزیانی *، منصور شاکریان، حبیب اله میرزایی، ایاد بهادری منفرد
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت
نسیم نمازی، حمید رضا پازوکی طرودی، سید حسین داوودی *، مرجان عجمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیون‌ها
مینا فرضی، محمد امین محمدی فر *، نرجس کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش توزیع مختلف درشت ‌مغذی‌ها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک
غزاله اسلامیان، پروین میرمیران *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مکمل‌های اسیدهای چرب امگا 3 و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در ‏بافت‏ها‏‏ی قلب، مغز و کلیه
غلامعلی جاودان، سید حسین داوودی *، مرجان عجمی، فرزاد شیدفر، سعیده اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن
مهرداد محمدی، رضا فرخی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پروبیوتیک‌ها و خواص سلامت‌بخش آن‌ها
شیرین مال گنجی، محمد جواد ایوانی، سارا سهراب وندی *، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شیوع سو‌ء‌تغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعه‌کننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا
آرزو حقیقیان رودسری، فرشته بایگی، مریم شکوهی، مرجان باژن، آرش رشیدی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران
احسان صادقی *، میترا محمدی، منصور صادقی، رضا محمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها
سعیده اسمعیلی، سید حسین داوودی، امیر محمد مرتضویان، محمد جواد ایوانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML جنبه‌های ایمنی و زیستی تولید کفیر
معصومه مسلمی، کیانوش خسروی دارانی *، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نوشیدنی‌های انرژی‌زا : ترکیبات و اثرات آن‌ها
محسن عاطفی *، محمد جواد ایوانی، مسعود قنبری، رضا همایونفر
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی
سامان سیادتی، محمد جعفر تارخ، مریم سلیمانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML پلی مورفیسم‌‌های تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آن‌ها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک
آرزو رضازاده *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر ویژگی‌های کاربردی روغنهای ضروری پونه
زهرا گائینی، سارا سهراب وندی *، رضا سبحانی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML ارتباط چاقی و سیستم ایمنی
ماکان چراغپور، بهنام شاهسونی، حمید زند، سید حسین داوودی، رضا همایونفر *، الهام احرام پوش
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV
مهشید عبدمیشانی، مجید حاجی فرجی *، مهتاب نجمی، نیما بازیار
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده ‏های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطان‏ها
سعیده اسمعیلی، حسین داوودی، امیر محمد مرتضویان *، سجاد عبدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآورده‌‌های گوشتی و راهکار‌های کاهش آن
عبدالصمد عابدی قهی، هدایت حسینی *، رامین خاکسار، عاطفه اصحابی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML اثرات پروبیوتیک‌ها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی
فرزاد شیدفر، عزیز همایونی راد، عیسی صالحی، میترا زراتی *، شبنم وظیفه خواه، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین
ماکان چراغپور، الهام احرام پوش، رضا همایونفر، حسین داوودی، حمید زند *، پروین میرمیران
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد مدل‌سازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی
مریم شهنیا، بهراد رادمهر، مهران قاسملو، رامین خاکسار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی انواع روش‌های فرایند تغلیظ انجمادی در فرآورده‌های لبنی
محمد جواد ایوانی، سارا سهراب وندی، محسن عاطفی، آمنه نعمت الهی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML رویکردهای تغذیه‌ای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده
مهسا جلیلی، پروین میرمیران *، آزیتا حکمت دوست
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مداخلات تغذیه‌ای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار
الهام احرام پوش، ماکان چراغپور، محسن عاطفی، علیرضا قائمی، سید حسین داودی، حمید زند، رضا همایونفر *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML طراحی مدل انعطاف‌پذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین
سامان سیادتی، حسن حاله، مریم سلیمانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
مریم سهیلی، کرامت اله رضایی *، علی مرتضوی، کیانوش خسروی دارانی، مریم هاشمی، رزیتا کمیلی، نگین احمدی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش‌های کاهش آمین‌های بیوژن در پنیر
منصوره محمدی، مرتضی مشایخ، رضا محمدی *، عبدالرضا محمدی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین
رقیه شهبازی، حسین داودی *، امیر محمد مرتضویان، سعیده اسمعیلی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ
خاطره کفشدوزان *، بهنام روزبهان، معصومه مسلمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML تأثیر دریافت پروبیوتیک‌ها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال
عزیز همایونی راد، سکینه محمد علیزاده چرندابی، سمیه زیادی *، الناز واقف مهربانی، مریم سلیمانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نسل جدید بسته‌بندی فعال مواد غذایی بر پایه‌ی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره
حکیمه اسماعیل زاده، رامین خاکسار *، پروانه سنگ پور، علی خانلرخانی، نرجس کریمی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی
محمد جواد ایوانی، وحید قاسم زاده محمدی *، محسن عاطفی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مکمل‌های تغذیه‌ای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت
رضا همایونفر، الهام احرام پوش، ماکان چراغ پور، علیرضا قائمی، محسن عاطفی، حمید زند، حسین داودی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر
لیلا پیوسته رودسری، پریوش هراتیان، سارا سهراب وندی *، سجاد لله گانی، البرز بوستانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML نقش آدیپوکین‌های مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق
مهتاب نجمی، مجید حاجی فرجی *، مهشید عبد میشانی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئین‌های آب پنیر
سجاد عبدی *، نوید میر، مصطفی دهقان نیری
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML مکمل‌های افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار
الهام احرام پوش، رضا همایونفر، ماکام چراغ پور، علیرضا قائمی، محسن عاطفی، حسین داودی، حمیدرضا زند *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی
مریم سلیمانی، نعیما وکیلی، کیانوش خسروی دارانی *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی
محمد رضا کوشکی *، مهدی محمدیان، پالیز کوهی کمالی
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
مریم شهنیا، رامین خاکسار *
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راه‌های کاهش آن در منابع غذایی خاص
وحید قاسم زاده محمدی، محسن عاطفی *، رضا همایونفر، احسان حجازی، زهرا توده روستا
چکیده -   متن کامل (PDF)
XML بررسی جنبه‌های مرتبط با سلامتی پروتئین whey
رقیه شهبازی، حسین داودی *، سعیده اسمعیلی، امیر محمد مرتضویان
چکیده -   متن کامل (PDF)
Back to Original Issue





Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 0 queries by