Journal archive for Google Scholar Robot!
Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles
Volume 7, Number 5 (2013-3)
Health-related aspect of whey proteins
بررسی جنبههای مرتبط با سلامتی پروتئین whey
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigation of Acrylamide formation and reduction ways of it in specific food products
بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راههای کاهش آن در منابع غذایی خاص
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Antimicrobial effects and determination of minimum inhibitory concentration (MIC) methods of essential oils against pathogenic bacteria
بررسی اثرات ضد میکروبی و روشهای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effective ways of reducing acrylamide formation in fried potato products
روشهای مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of Food Solid State Fermentation in Production of Food Ingredients
کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nutritional ergogenic aids for muscle mass increase in athletes, Products available on the market
مکملهای افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improvement of physical and sensory properties of dairy products using functional valuability of whey proteins
بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئینهای آب پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of adipokines secreted from adipose tissue on immune function in obese subjects
نقش آدیپوکینهای مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of membrane filtration in beer industry
کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nutritional ergogenic aids for Weight Loss and Performance Enhancement from myth to document
مکملهای تغذیهای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) and ways of reductions in food products
هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و راههای کاهش در محصولات غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
New generation of food packaging based on nanoparticles: A review on mechanism and antimicrobial properties of silver nanoparticles
نسل جدید بستهبندی فعال مواد غذایی بر پایهی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preventive effect of probiotics on the recurrence of Bacterial Vaginosis
تأثیر دریافت پروبیوتیکها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Reviewing the role of probiotics used in poultry feeding on health promotion of chicken meet
مروری بر نقش پروبیوتیکهای مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The biologic effects of casein and casein-derived bioactive peptides
بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Procedures of reduction of BAs in cheese
روشهای کاهش آمینهای بیوژن در پنیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Phycocyanin Production by Spirulina platensis
تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Design a flexible model to trace food products throughout the supply chain
طراحی مدل انعطافپذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nutrition intervention in the treatment of eating disorders, from bench to bed
مداخلات تغذیهای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nutritional approaches in prevention and control of imbalance of gut microbiota
رویکردهای تغذیهای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of different methods of freeze concentration technology in dairy products
بررسی انواع روشهای فرایند تغلیظ انجمادی در فرآوردههای لبنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of mathematical modeling and predictive microbiology in food science
کاربرد مدلسازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The relationship between the immune system and the inflammatory mechanisms in obesity with insulin resistance
بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Probiotics on Weight gain and Function of Immune System in Obese Women, a Review
اثرات پروبیوتیکها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Technological functions of salt in meat products and Strategies for salt reduction
نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآوردههای گوشتی و راهکارهای کاهش آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The preventive effects of indigenous and exogenesis milk and milk products ingredients on cancers
اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطانها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The role of vitamin D in HIV disease
بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Obesity and immunity
ارتباط چاقی و سیستم ایمنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Characteristics of pennyroyal essential oils
مروری بر ویژگیهای کاربردی روغنهای ضروری پونه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Common single nucleotide polymorphisms of the fat mass and obesity associated (FTO) gene and their association with obesity and lifestyle factors: a systematic review
پلی مورفیسمهای تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آنها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Applying data mining methods to enhance the safety of animal food product
به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراوردههای غذایی دامی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Energy drinks: ingredients and effects of them
نوشیدنیهای انرژیزا : ترکیبات و اثرات آنها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Safety and Biological Aspects of Kefir Production
جنبههای ایمنی و زیستی تولید کفیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The inductive effects of indigenous and exogenesis milk and milk products ingredients on cancers
اثرات شیر و فراوردههای لبنی در بروز انواع سرطانها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Systematic review study of Aflatoxin M1 level in raw, pasteurized and UHT milk in Iran
مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of malnutrition prevalence and its related factors in the referred patients to the medical centers in Iran and some countries in the world
بررسی شیوع سوءتغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعهکننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Health related aspects of probiotics
پروبیوتیکها و خواص سلامتبخش آنها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Halal food standard and its ethical and jurisprudence requirements
استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Omega 3 fatty acids supplements and ischemic reperfusion injuries in heart, brain and kidney tissues
مکملهای اسیدهای چرب امگا 3 و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در بافتهای قلب، مغز و کلیه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The role of different macronutrient distribution in relation to metablolic syndrom, weight loss and maintenance: systematic reviwe
نقش توزیع مختلف درشت مغذیها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Role of membrane technique in preparing emulsions
کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیونها
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The effect of omega 3 fatty acids on apoptotic and antiapoptotic pathways by ischemia-reperfusion injury in rat kidneys
بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Efficiency and ripeness of traditional white and ultrafilteration cheese as affected by psycrotrophic bacteria
تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای سرماگرا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of cow's milk to soy milk proportion and the type of commercial culture composition on biochemical, microbiological and sensory characteristics of probiotic soy-Doogh
اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Comparing vitamin D deficiency prevalance in Iranian diabetics and healthy subjects: a pilot study
مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of the Enterococcus faecalis role on inhibitory growth of staphylococcus aureus by production of a antimicrobial compound
بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Estimation of food poverty in Iran based on 2010 data
برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال 1388
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Effect of Microbial Transglutaminase Enzyme on Textural and Sensory Properties of UF cheese
تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Scientific review of Nutritional beliefs of Traditional Medicine and modern nutrition about multiple sclerosis: a case control study in tehranian adult
بررسی علمی باورهای تغذیهای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران 1390
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of type of probiotic culture and cow’s milk to soy milk proportion on qualitative aspects of soy-based probiotic fermented drink
بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment Of Visibility and Web Impact Factor (WIF) of Food Science & Technology Institutes Websites Based On Webometrics Scales
بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاسهای وب سنجـی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Physical and biophysical of processed cheese
بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Vitamin D status as a determining factor for metabolic syndrome: A case-control study
استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment the publication status in the field of probiotics, prebiotics and synbiotics, indexed in Medline and Web of Science
بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Zinc intake pattern in Iranian households and risk of zinc deficiency at national level
الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Modeling the drying kinetics of onion in a fluidized bed drier equipped with a moisture controller using regression, fuzzy logic and artificial neural networks methods
مدلسازی سینتیک خشککردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روشهای رگرسیونی، منطق فازی و شبکههای عصبی مصنوعی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
High prevalence of vitamin D deficiency in school age children in Tehran, 2008: a red alert
هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچههای دبستانی تهران سال 1387
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Shelf life determination of osmodehydrfrozen cantaloupe by sensory evaluation
تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of potential of the biological preservators production by probiotic bacteries and determination of extracted compounds minimum inhibitory concentration
بررسی توان تولید نگهدارندههای بیولوژیک توسط باکتریهای پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Determination of the actual height predictors in Iranian healthy children
برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازههای ابعاد بدنی در کودکان سالم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Modeling of processed analogue cheese physicochemical properties on the base of Uf- feta Iranian cheese
مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of antioxidant properties of Berberis crataegina extract on fat oxidation of beef sausages during refrigerated storage
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effects of fermentation temperature and two Saccharomyces yeasts on non-alcoholic Ma-al-shaeer properties
بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگیهای ماءالشعیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Dietary intake among physically disabled children
بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Knowledge of Female Students of Kalaleh city about Osteoporosis, calcium intake and physical activity: An Unacceptable Status
آگاهی دانشآموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Histological study of industrial hamburgers containing 30 and 60 percent meat for presence of unpermitted edible tissues and correlation of this factor to meat connective tissue chemical indices
مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of hydrocolloids (Tragacanth & Xanthan) on frozen dough characteristics and volumetric (hamburger) bread
تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگیهای خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The association between major dietary patterns and overweight or obesity among Iranian adolescent girls
ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study on the microbiological and chemical characterization of the meat products consumed in Kermanshah in 2012
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراوردههای گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The Opposite Associations of lycopene and Body Fat Mass withHumoral Immunity in Type 2 Diabetes Mellitus: A Possible Role in Atherogenesis
ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع 2: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Freezing point prediction of processed production with different sucrose content
پیشبینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظتهای مختلف ساکارز
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Investigating the effect of canola and olive oil on physical, chemical and sensory properties of low fat hamburger
بررسی تأثیر جایگزینی روغنهای زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کمچرب
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Nutritional adequacy in relation to household food expenditure in Tehran
ارزیابی کفایت تغذیهای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of Coagulase-positive Staphylococcus aureus in local Cheese in West Azerbaijan with culture and PCR method
مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of vanadium on acute gastric mucosal ulcers induced by indomethacin and ethanol
بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of coenzyme Q10 addition and storage temperature on some physic-chemical and orgaonoleptic properties of grape juice
بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Qualitative and quantitative characteristics of barley malt during the period of soaking and germination
بررسی ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانهزنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation of Human Body Needed Mineral Content in Fruits
اندازهگیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The study on relationship between education, employment and economic status of parents with overweight and obesity in students of primary schools in different parts of Tehran, 2012
بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study the effect of Beta-glucan and resistant starch prebiotics on sensory properties of sausage with 55% meat
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی 55% گوشت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Evaluation some chemical and organoleptic properties of pear, apple and quince
بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دمنوش گلابی، سیب و "به"
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improvement of vitamin D status resulted in amelioration of biomarkers of systemic inflammation in the subjects with type 2 diabetes
اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع 2
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Quantifying Certain Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Drinking Water of Ahvaz using HPLC
تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربنهای آروماتیکی چند حلقهای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Study of microbiological, biochemical and organoleptic properties in the probiotic soy yoghurt
بررسی ویژگیهای میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The study of obesity associated with TV viewing in school beginner students of different zones of Tehran, 2012
بررسی رابطهی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Application of osmotic dehydration method in Mineral Enrichment of Fruits
استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of breastfeeding and related factors in three hospitals of Tehran, 2008
بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال 1387
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Preparation and Investigation of Antimicrobial Biodegradable Edible Film Based on Corn Starch
تهیه و بررسی بیوفیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر ضدمیکروبی بر پایه نشاسته ذرت
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Effect of using stevia sweetener on peroxide value of chocolate milk
تأثیر استفاده از شیرینکننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Improvment of Vitamin D Status via Daily Intake of Fortified Yougurt Drink Either with or without Extra Calcium Ameliorates Systematic Inflammatory Biomarkers , Including Adipokines,In the Subjects with Type 2Diabetes
تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخصهای التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکینها در بیماران دیابتی نوع 2 دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Viability of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium lactis in Ma-al-Shaeer during refrigerated storage
بررسی قابلیتزیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Scientific production of nutrition school of Shahid Beheshti University of Medical Sciences in Scopus and ISI in 2009-mid2012
تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” در سالهای 2009 تا نیمه 2012 میلادی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Survey on the some specifications for 8 major varieties of Iranian Pomegranate
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Assessment of folic acid status and some related factors in female students at Shahid Beheshti University of Medical Sciences
وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Enrichment of Corn Flakes by Lactobacillus reuteri
غنیسازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Is there any association between fat intake pattern and abdominal obesity in adolescent girls?
آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Trend of scientific production of National Nutrition And Food Technology Research Institute in Scopus and ISI in 2009-mid2012
روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
The study of composition, molecular weight and rheological caracteristics of Zedo gum exudates from Amygdalus scoparia
بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگیهای رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
A study on relationship between omega 3 and omega 6 fatty acids intakes in Patients with ulcerative colitis
بررسی رابطه بین دریافت اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Influence of pomegranate peel on viability of probiotic bacteria in pomegranate juice
اثر عصاره پوست انار بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در آب انار
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Prevalence of malnutrition among physically disabled children based on anthropometry data
شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای دادههای تنسنجی
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Viability of two Iranian isolated species of bifidobacteria in Doogh
بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک
|
[Abstract-FA]
|
[Abstract-EN]
|
[PDF-FA]
|
[XML]
|
Home
|
All volumes
|
All issues
|
All articles