[
صفحه اصلی
]
[
Archive
]
[ English ]
.
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
نمایه های نشریه
هیات تحریریه
دامنه مطالب مجله
اخبار نشریه
ثبت کارآزمایی بالینی
برای نویسندگان
راهنمای نگارش مقالات
چک لیست فرمت مقاله
راهنمای ارسال مقاله
فرم ارسال مقاله
فرم تعهد نویسنده
آرشیو مجله و مقالات
کلیه شمارههای مجله
آخرین شماره
نمایه نویسندگان
نمایه واژه های کلیدی
برای داوران
راهنمای داوران
فرم داوری مقالات
ثبت نام و اشتراک
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
تماس با ما
اطلاعات تماس
فرم برقراری ارتباط
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
اطلاعرسانی به دوستان
جستجو در پایگاه
در مقالات نشریه
در مطالب پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
IFRAME
دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 )
برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک
ص. 10-1
الهه احمدی
،
رضا محمدی
،
میلاد روحی
،
سید امیر محمد مرتضویان
*
،
کیانوش خسروی دارانی
،
مهدی شادنوش
چکیده
(10492 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4265 دریافت)
شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای دادههای تنسنجی
ص. 16-11
اعظم دوست محمدیان
،
تیرنگ نیستانی
*
،
میترا ابتهی
،
نسترن شریعت زاده
،
بهاره نیکویه
،
محسن نعمتی
،
محسن مداح
،
دلارام قدسی
چکیده
(9465 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3978 دریافت)
اثر عصاره پوست انار بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک در آب انار
ص. 24-17
مینا خان بگی دوگاهه
،
آزاده توفیقی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
مهرناز دادگر
،
سید امیر محمد مرتضویان
،
نگین احمدی
چکیده
(10178 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5087 دریافت)
بررسی رابطه بین دریافت اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو
ص. 34-25
مهسا بابایی
،
سعید اوسطی
،
علی گلچوبیان
،
ایرج ملکی
،
ترنگ تقوایی
،
وحید حسینی
،
همایون واحدی
،
کیاندخت قناتی
،
آرش رشیدی
*
،
حافظ فاخری
چکیده
(11154 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3821 دریافت)
بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگیهای رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia)
ص. 41-35
قاسم فدوی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
عزیز زرگران
،
ابراهیم آزادنیا
چکیده
(10564 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4273 دریافت)
روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی
ص. 50-43
محمد رضا سهرابی
*
،
محمد رحمتی رودسری
چکیده
(7501 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2199 دریافت)
آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟
ص. 60-51
میترا ابتهی
*
،
سید ابوالقاسم جزایری
،
حامد پورآرام
،
محمد رضا اشراقیان
،
اعظم دوست محمدیان
چکیده
(9725 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2365 دریافت)
غنیسازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری
ص. 70-61
مهرناز دادگر
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
سارا سهراب وندی
،
نگین احمدی
چکیده
(10047 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5113 دریافت)
وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
ص. 76-71
مرجان باژن
*
،
فریده طاهباز
،
حمید علوی مجد
چکیده
(7954 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3249 دریافت)
بررسی برخی از ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران
ص. 82-77
نادیا احمدی
*
،
رویا نوربخش
،
محمد فرجی
،
قاسم فدوی
چکیده
(9847 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5573 دریافت)
تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه دادههای اسکوپوس و “آی اس آی” در سالهای 2009 تا نیمه 2012 میلادی
ص. 86-79
محمد رحمتی رودسری
،
محمد رضا سهرابی
*
چکیده
(7057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2283 دریافت)
بررسی قابلیتزیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر
ص. 95-87
سارا سهراب وندی
،
شیرین مال گنجی
*
،
محمد جواد ایوانی
،
کیانوش خسروی دارانی
چکیده
(10927 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2631 دریافت)
تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخصهای التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکینها در بیماران دیابتی نوع 2 دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم
ص. 105-95
نسترن شریعت زاده
،
ملیحه زاهدی راد
،
تیرنگ نیستانی
*
،
بهاره نیکویه
،
حمید علوی مجد
،
علی کلایی
،
نیما طیبی نژاد
،
سودابه هروی فرد
،
شبنم سالک زمانی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(9132 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2338 دریافت)
تأثیر استفاده از شیرینکننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو
ص. 113-107
زهره دلشادیان
*
،
رضا محمدی
،
میلاد روحی لنگرودی
،
عزیز همایونی راد
،
سید امیر محمد مرتضویان
چکیده
(10670 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8658 دریافت)
تهیه و بررسی بیوفیلم بستهبندی زیستتخریبپذیر ضدمیکروبی بر پایه نشاسته ذرت
ص. 123-115
مهران قاسملو
،
رامین خاکسار
*
،
توحید مردانی
،
مریم شهنیا
،
حمید راشدی
چکیده
(9901 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3972 دریافت)
بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال 1387
ص. 134-125
زینت کمالی
*
،
بهاره رسولی
،
شهلا رودپیما
،
زهره حاجی میرصادقی
،
محمد جواد ایوانی
چکیده
(8622 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4962 دریافت)
استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی
ص. 140-135
فرید عمیدی فضلی
*
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
ندا عمیدی فضلی
،
محمد جواد ایوانی
چکیده
(13909 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2324 دریافت)
بررسی رابطهی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
ص. 148-141
علی رمضانخانی
*
،
مرجان حسین پور
،
محمد رضا دولتی
،
مژگان حسین پور
،
شهلا قنبری
چکیده
(8786 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3445 دریافت)
بررسی ویژگیهای میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک
ص. 158-149
رضا محمدی
*
،
ابوالفضل روزی طلب
،
زهرا شاه عباس پور
،
سید امیر محمد مرتضویان
چکیده
(9889 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3186 دریافت)
تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربنهای آروماتیکی چند حلقهای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC
ص. 165-159
زهرا نظری
،
مریم امانی
،
محمد جواد خدایار
*
،
نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد
،
عبدالعظیم بهفر
،
سجاد افتخار
چکیده
(12704 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4456 دریافت)
اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع 2
ص. 176-167
سپیده اسدزاده
،
ملیحه زاهدی راد
،
تیرنگ رضا نیستانی
*
،
نسترن شریعت زاده
،
سکینه شب بیدار
،
ابوالقاسم جزایری
،
محمد رضا اشراقیان
،
آناهیتا هوشیار راد
،
علی کلایی
،
نیلوفر خلجی
چکیده
(9869 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3413 دریافت)
بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دمنوش گلابی، سیب و "به"
ص. 185-176
سارا سهراب وندی
*
،
پیمان عروج نیا
،
مریم سلیمانی
،
محمد رضا کوشکی
چکیده
(14711 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3679 دریافت)
بررسی اثر پریبیوتیکهای بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی 55% گوشت
ص. 195-187
رقیه امینی سرتشنیزی
،
هدایت حسینی
*
،
نادر کریمیان خسروشاهی
چکیده
(9745 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2544 دریافت)
بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانشآموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391
ص. 205-197
علی رمضانخانی
*
،
محمد رضا دولتی
،
مرجان حسین پور
،
مژگان حسین پور
،
سهیلا خداکریم
چکیده
(8596 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3705 دریافت)
اندازهگیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه
ص. 212-207
فرید عمیدی فضلی
*
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
محمد جواد ایوانی
چکیده
(8514 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6594 دریافت)
بررسی ویژگیهای کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانهزنی
ص. 220-213
سمیرا قاسمی دماوندی
،
علیرضا قدس ولی
،
فاطمه فاضلی
،
مهرداد محمدی
*
چکیده
(7619 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6486 دریافت)
بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور
ص. 228-221
زهرا گودرزی
*
،
سارا سهراب وندی
،
مهناز هاشمی روان
،
آمنه نعمت الهی
چکیده
(9035 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10003 دریافت)
بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت
ص. 235-229
سید حسین داوودی
،
سیامک نیک اقبالیان
،
مرجان عجمی
*
،
انوشیروان محسنی بندپی
،
سید شهاب الدین صدر
،
محمد جواد ایوانی
،
حمیدرضا پازوکی طرودی
چکیده
(8594 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4536 دریافت)
مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR
ص. 242-238
منصور خاکپور
*
،
محمد سعید عزتی
،
کاوان محمودی
،
مرجان خلجی پیربلوطی
،
رامین خاکسار
چکیده
(8133 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4770 دریافت)
ارزیابی کفایت تغذیهای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران
ص. 252-243
دالی بنداریان زاده
،
نرگس فرید شایگان
،
آناهیتا هوشیار راد
،
مرتضی عبداللهی
*
چکیده
(8356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3135 دریافت)
بررسی تأثیر جایگزینی روغنهای زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کمچرب
ص. 261-253
رویا افشاری
،
هدایت حسینی
*
،
رزیتا کمیلی فنود
،
محمد تقی مقنیان
چکیده
(9168 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3548 دریافت)
پیشبینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظتهای مختلف ساکارز
ص. 269-261
فرید عمیدی فضلی
*
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
ندا عمیدی فضلی
،
محمد رضا کوشکی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(7397 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4435 دریافت)
ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع 2: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز
ص. 280-271
نسترن شریعت زاده
،
ملیحه زاهدی راد
،
تیرنگ رضا نیستانی
،
علی کلایی
،
نیلوفر خلجی
،
اعظم غروی
،
مریم سلیمانی
*
چکیده
(9818 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2650 دریافت)
بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراوردههای گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390
ص. 287-281
احسان صادقی
،
امیر حسین هاشمیان
*
،
میترا محمدی
،
رضا محمدی
چکیده
(8057 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12689 دریافت)
ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی
ص. 299-289
بهارک آقاپور
،
آرش رشیدی
*
،
احمد رضا درستی مطلق
،
یداله محرابی
چکیده
(10784 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3209 دریافت)
تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگیهای خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل
ص. 309-301
مرجان داوری کتیلته
*
،
محمد حسین عزیزی
،
فاطمه فاضلی
چکیده
(11088 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3177 دریافت)
مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت
ص. 318-311
مهدیه عباسی فسارانی
،
هدایت حسینی
،
غلامرضا جاهد خانیکی
*
،
مسعود ادیب مرادی
،
سهیل اسکندری قرابلو
چکیده
(10508 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7774 دریافت)
آگاهی دانشآموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول
ص. 327-319
محتشم غفاری
*
،
صدیقه نیازی
،
علی رمضانخانی
،
حمید سوری
چکیده
(9244 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2596 دریافت)
بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی
ص. 333-327
اعظم دوست محمدیان
،
تیرنگ نیستانی
،
میترا ابتهی
*
،
منیره دادخواه
،
هما حیدری
،
تلما ذوقی
،
بهاره نیکویه
،
آناهیتا هوشیار راد
،
محسن نعمتی
،
محسن مداح
چکیده
(8471 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2457 دریافت)
بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگیهای ماءالشعیر
ص. 343-335
شیرین مال گنجی
،
آرمان جلیلوند
،
سارا سهراب وندی
*
چکیده
(11963 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2516 دریافت)
بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال
ص. 353-345
البرز خالقی
،
کرامت اله رضایی
،
محمد رضا کسایی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
مریم سلیمانی
چکیده
(10925 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5374 دریافت)
مدلسازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی
ص. 362-355
جهانبخش شعبانی
،
حبیب اله میرزایی
،
محمد باقر حبیبی نجفی
،
سید مهدی جعفری
،
محمود نجف زاده
*
چکیده
(8568 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3914 دریافت)
برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازههای ابعاد بدنی در کودکان سالم
ص. 370-363
میترا ابتهی
،
تیرنگ نیستانی
*
،
اعظم دوست محمدیان
،
منیره دادخواه
،
نسترن شریعت زاده
،
محسن مداح
،
محسن نعمتی
،
ملیحه علی آبادی
چکیده
(7757 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6367 دریافت)
بررسی توان تولید نگهدارندههای بیولوژیک توسط باکتریهای پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده
ص. 380-371
مهسا یگانه
*
،
آنیتا خنافری
،
محمد رضا فلاحیان
،
انوشه شریفیان
چکیده
(9190 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3134 دریافت)
تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی
ص. 388-381
فرید عمیدی
*
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
ندا عمیدی فضلی
،
محمد جواد ایوانی
چکیده
(18577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2803 دریافت)
هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچههای دبستانی تهران سال 1387
ص. 398-389
نیلوفر خلجی
،
سپیده اسد زاده
،
تیرنگ نیستانی
*
،
مجید حاجی فرجی
،
نسرین امیدوار
،
نسترن شریعت زاده
،
علی کلایی
،
بهاره نیکویه
،
مهرداد محمدی
چکیده
(8642 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2503 دریافت)
مدلسازی سینتیک خشککردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روشهای رگرسیونی، منطق فازی و شبکههای عصبی مصنوعی
ص. 407-399
محمد گنجه
،
سید مهدی جعفری
*
،
فرید قنبری
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(9876 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4293 دریافت)
الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی
ص. 420-409
آناهیتا هوشیار راد
،
مینا اسماعیلی
،
مرتضی عبداللهی
*
،
ندا مظاهری
،
مهرداد محمدی
،
ناصر کلانتری
چکیده
(8939 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3406 دریافت)
بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه
ص. 427-421
عزیز همایونی راد
،
محمد حسین بیگلو
،
لاله پیاهو
*
،
الناز واقف مهربانی
،
محمد اصغری جعفرآبادی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(8056 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2626 دریافت)
استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی
ص. 440-429
ملیحه زاهدی راد
،
نسترن شریعت زاده
،
تیرنگ نیستانی
*
،
شبنم سالک زمانی
،
حمید علوی مجد
،
آناهیتا هوشیار راد
،
علی کلایی
،
اعظم غروی
،
اعظم دوست محمدیان
چکیده
(8930 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2303 دریافت)
بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف
ص. 448-441
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
منصور شاکریان
،
فرید عمیدی
،
حبیب اله میرزایی
،
سید مهدی جعفری
،
رضا لاری پور هرات
*
چکیده
(9226 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3801 دریافت)
بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاسهای وب سنجـی
ص. 459-449
مریم راثی
*
،
علی جلالی دیزجی
،
زهرا موسوی زاده
،
نرگس عباسقلی
،
آرزو حقیقیان رودسری
چکیده
(8115 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2206 دریافت)
بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگیهای کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا
ص. 470-461
زهرا شاه عباس پور
،
رضا محمدی
*
،
مریم سلیمانی
،
سید امیر محمد مرتضویان
چکیده
(9831 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2513 دریافت)
بررسی علمی باورهای تغذیهای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران 1390
ص. 479-471
مریم بهروز
،
متین قنواتی
،
پروین میرمیران
،
زهره حسینی
،
بهرام رشیدخانی
*
چکیده
(8954 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5227 دریافت)
تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی
ص. 487-481
سید سجاد حسینی اقدم
،
مسعود دزیانی
،
رقیه عزتی
،
سید علی یاسینی اردکانی
،
محمد دانشی
،
رضا لاری پور هرات
*
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(14775 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3068 دریافت)
برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال 1388
ص. 494-489
نارسیس امین رشتی
*
،
اسما زمانی
،
مرجان باژن
چکیده
(7888 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2394 دریافت)
بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی
ص. 503-495
مهسا یگانه
*
،
آنیتا خنافری
،
محمد رضا فلاحیان
،
انوشه شریفیان
چکیده
(9773 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3380 دریافت)
مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت)
ص. 510-505
ملیحه زاهدی راد
،
نسترن شریعت زاده
،
تیرنگ رضا نیستانی
*
،
علی کلایی
،
اعظم غروی
،
مرجان باژن
چکیده
(7815 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2319 دریافت)
اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگیهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک
ص. 522-511
رضا محمدی
،
میلاد روحی لنگرودی
،
امیر محمد مرتضویان
*
،
مریم سلیمانی
،
صمد صبوری
چکیده
(8898 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2983 دریافت)
تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتریهای سرماگرا
ص. 530-523
رقیه عزتی
،
مسعود دزیانی
*
،
منصور شاکریان
،
حبیب اله میرزایی
،
ایاد بهادری منفرد
چکیده
(7806 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5450 دریافت)
بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت
ص. 537-531
نسیم نمازی
،
حمید رضا پازوکی طرودی
،
سید حسین داوودی
*
،
مرجان عجمی
چکیده
(9399 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4370 دریافت)
کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیونها
ص. 545-539
مینا فرضی
،
محمد امین محمدی فر
*
،
نرجس کریمی
چکیده
(7078 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2070 دریافت)
نقش توزیع مختلف درشت مغذیها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک
ص. 562-547
غزاله اسلامیان
،
پروین میرمیران
*
چکیده
(9463 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6222 دریافت)
مکملهای اسیدهای چرب امگا 3 و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در بافتهای قلب، مغز و کلیه
ص. 569-563
غلامعلی جاودان
،
سید حسین داوودی
*
،
مرجان عجمی
،
فرزاد شیدفر
،
سعیده اسمعیلی
چکیده
(8306 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(2853 دریافت)
استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن
ص. 578-571
مهرداد محمدی
،
رضا فرخی
*
چکیده
(8674 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6094 دریافت)
پروبیوتیکها و خواص سلامتبخش آنها
ص. 590-579
شیرین مال گنجی
،
محمد جواد ایوانی
،
سارا سهراب وندی
*
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(8990 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(12972 دریافت)
بررسی شیوع سوءتغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعهکننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا
ص. 597-591
آرزو حقیقیان رودسری
،
فرشته بایگی
،
مریم شکوهی
،
مرجان باژن
،
آرش رشیدی
*
چکیده
(8381 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3398 دریافت)
مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران
ص. 612-599
احسان صادقی
*
،
میترا محمدی
،
منصور صادقی
،
رضا محمدی
چکیده
(10543 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(16100 دریافت)
اثرات شیر و فراوردههای لبنی در بروز انواع سرطانها
ص. 624-613
سعیده اسمعیلی
،
سید حسین داوودی
،
امیر محمد مرتضویان
،
محمد جواد ایوانی
*
چکیده
(10136 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(23405 دریافت)
جنبههای ایمنی و زیستی تولید کفیر
ص. 631-625
معصومه مسلمی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(10348 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3080 دریافت)
نوشیدنیهای انرژیزا : ترکیبات و اثرات آنها
ص. 642-633
محسن عاطفی
*
،
محمد جواد ایوانی
،
مسعود قنبری
،
رضا همایونفر
چکیده
(9881 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(22510 دریافت)
به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراوردههای غذایی دامی
ص. 650-643
سامان سیادتی
،
محمد جعفر تارخ
،
مریم سلیمانی
*
چکیده
(8477 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4011 دریافت)
پلی مورفیسمهای تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آنها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک
ص. 659-651
آرزو رضازاده
*
چکیده
(9758 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4950 دریافت)
مروری بر ویژگیهای کاربردی روغنهای ضروری پونه
ص. 668-661
زهرا گائینی
،
سارا سهراب وندی
*
،
رضا سبحانی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(8902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3372 دریافت)
ارتباط چاقی و سیستم ایمنی
ص. 678-669
ماکان چراغپور
،
بهنام شاهسونی
،
حمید زند
،
سید حسین داوودی
،
رضا همایونفر
*
،
الهام احرام پوش
چکیده
(9948 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7062 دریافت)
بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV
ص. 688-679
مهشید عبدمیشانی
،
مجید حاجی فرجی
*
،
مهتاب نجمی
،
نیما بازیار
چکیده
(10722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4311 دریافت)
اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطانها
ص. 701-689
سعیده اسمعیلی
،
حسین داوودی
،
امیر محمد مرتضویان
*
،
سجاد عبدی
چکیده
(9280 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3702 دریافت)
نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآوردههای گوشتی و راهکارهای کاهش آن
ص. 711-703
عبدالصمد عابدی قهی
،
هدایت حسینی
*
،
رامین خاکسار
،
عاطفه اصحابی
چکیده
(10481 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5968 دریافت)
اثرات پروبیوتیکها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی
ص. 721-713
فرزاد شیدفر
،
عزیز همایونی راد
،
عیسی صالحی
،
میترا زراتی
*
،
شبنم وظیفه خواه
،
مریم سلیمانی
چکیده
(8682 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6475 دریافت)
بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین
ص. 735-723
ماکان چراغپور
،
الهام احرام پوش
،
رضا همایونفر
،
حسین داوودی
،
حمید زند
*
،
پروین میرمیران
چکیده
(9284 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7741 دریافت)
کاربرد مدلسازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی
ص. 743-737
مریم شهنیا
،
بهراد رادمهر
،
مهران قاسملو
،
رامین خاکسار
*
چکیده
(10777 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7876 دریافت)
بررسی انواع روشهای فرایند تغلیظ انجمادی در فرآوردههای لبنی
ص. 751-745
محمد جواد ایوانی
،
سارا سهراب وندی
،
محسن عاطفی
،
آمنه نعمت الهی
*
چکیده
(11001 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4631 دریافت)
رویکردهای تغذیهای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده
ص. 760-753
مهسا جلیلی
،
پروین میرمیران
*
،
آزیتا حکمت دوست
چکیده
(10588 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3233 دریافت)
مداخلات تغذیهای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار
ص. 775-761
الهام احرام پوش
،
ماکان چراغپور
،
محسن عاطفی
،
علیرضا قائمی
،
سید حسین داودی
،
حمید زند
،
رضا همایونفر
*
چکیده
(9061 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5234 دریافت)
طراحی مدل انعطافپذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین
ص. 785-777
سامان سیادتی
،
حسن حاله
،
مریم سلیمانی
*
چکیده
(8893 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4319 دریافت)
تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
ص. 797-787
مریم سهیلی
،
کرامت اله رضایی
*
،
علی مرتضوی
،
کیانوش خسروی دارانی
،
مریم هاشمی
،
رزیتا کمیلی
،
نگین احمدی
چکیده
(13049 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7726 دریافت)
روشهای کاهش آمینهای بیوژن در پنیر
ص. 810-799
منصوره محمدی
،
مرتضی مشایخ
،
رضا محمدی
*
،
عبدالرضا محمدی
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(9768 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3654 دریافت)
بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین
ص. 820-811
رقیه شهبازی
،
حسین داودی
*
،
امیر محمد مرتضویان
،
سعیده اسمعیلی
چکیده
(9058 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(5571 دریافت)
مروری بر نقش پروبیوتیکهای مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ
ص. 828-821
خاطره کفشدوزان
*
،
بهنام روزبهان
،
معصومه مسلمی
چکیده
(10523 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(15749 دریافت)
تأثیر دریافت پروبیوتیکها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال
ص. 836-829
عزیز همایونی راد
،
سکینه محمد علیزاده چرندابی
،
سمیه زیادی
*
،
الناز واقف مهربانی
،
مریم سلیمانی
چکیده
(8524 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10593 دریافت)
نسل جدید بستهبندی فعال مواد غذایی بر پایهی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره
ص. 844-837
حکیمه اسماعیل زاده
،
رامین خاکسار
*
،
پروانه سنگ پور
،
علی خانلرخانی
،
نرجس کریمی
چکیده
(10663 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4321 دریافت)
هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای و راههای کاهش در محصولات غذایی
ص. 853-845
محمد جواد ایوانی
،
وحید قاسم زاده محمدی
*
،
محسن عاطفی
چکیده
(10156 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(11673 دریافت)
مکملهای تغذیهای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت
ص. 875-855
رضا همایونفر
،
الهام احرام پوش
،
ماکان چراغ پور
،
علیرضا قائمی
،
محسن عاطفی
،
حمید زند
،
حسین داودی
*
چکیده
(9383 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(8811 دریافت)
کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر
ص. 886-877
لیلا پیوسته رودسری
،
پریوش هراتیان
،
سارا سهراب وندی
*
،
سجاد لله گانی
،
البرز بوستانی
چکیده
(11722 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(6387 دریافت)
نقش آدیپوکینهای مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق
ص. 896-887
مهتاب نجمی
،
مجید حاجی فرجی
*
،
مهشید عبد میشانی
چکیده
(8902 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7139 دریافت)
بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئینهای آب پنیر
ص. 908-897
سجاد عبدی
*
،
نوید میر
،
مصطفی دهقان نیری
چکیده
(8294 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(7936 دریافت)
مکملهای افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار
ص. 929-909
الهام احرام پوش
،
رضا همایونفر
،
ماکام چراغ پور
،
علیرضا قائمی
،
محسن عاطفی
،
حسین داودی
،
حمیدرضا زند
*
چکیده
(8356 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10171 دریافت)
کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی
ص. 937-929
مریم سلیمانی
،
نعیما وکیلی
،
کیانوش خسروی دارانی
*
چکیده
(11420 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(9626 دریافت)
روشهای مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی
ص. 947-939
محمد رضا کوشکی
*
،
مهدی محمدیان
،
پالیز کوهی کمالی
چکیده
(8577 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3815 دریافت)
بررسی اثرات ضد میکروبی و روشهای تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن
ص. 955-949
مریم شهنیا
،
رامین خاکسار
*
چکیده
(11490 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(10734 دریافت)
بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راههای کاهش آن در منابع غذایی خاص
ص. 968-957
وحید قاسم زاده محمدی
،
محسن عاطفی
*
،
رضا همایونفر
،
احسان حجازی
،
زهرا توده روستا
چکیده
(9076 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(4426 دریافت)
بررسی جنبههای مرتبط با سلامتی پروتئین whey
ص. 980-973
رقیه شهبازی
،
حسین داودی
*
،
سعیده اسمعیلی
،
امیر محمد مرتضویان
چکیده
(8558 مشاهده)
|
متن کامل (PDF)
(3417 دریافت)
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as:
HTML
|
XML
|
RSS
Persian site map -
English site map
- Created in 0.28 seconds with 331 queries by YEKTAWEB 4722