[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
.
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک ص. 10-1
[English Abstract] الهه احمدی ، رضا محمدی ، میلاد روحی ، سید امیر محمد مرتضویان* ، کیانوش خسروی دارانی ، مهدی شادنوش
چکیده (9911 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4051 دریافت)  
XML شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای داده‌‌های تن‌سنجی ص. 16-11
[English Abstract] اعظم دوست محمدیان ، تیرنگ نیستانی* ، میترا ابتهی ، نسترن شریعت زاده ، بهاره نیکویه ، محسن نعمتی ، محسن مداح ، دلارام قدسی
چکیده (8955 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3754 دریافت)  
XML اثر عصاره پوست انار بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ‌در آب انار ص. 24-17
[English Abstract] مینا خان بگی دوگاهه ، آزاده توفیقی ، کیانوش خسروی دارانی* ، مهرناز دادگر ، سید امیر محمد مرتضویان ، نگین احمدی
چکیده (9587 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4892 دریافت)  
XML بررسی رابطه بین دریافت اسید‌های چرب امگا 3 و امگا 6 در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو ص. 34-25
[English Abstract] مهسا بابایی ، سعید اوسطی ، علی گلچوبیان ، ایرج ملکی ، ترنگ تقوایی ، وحید حسینی ، همایون واحدی ، کیاندخت قناتی ، آرش رشیدی* ، حافظ فاخری
چکیده (10399 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3638 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگی‌های رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia) ص. 41-35
[English Abstract] قاسم فدوی ، محمد امین محمدی فر* ، عزیز زرگران ، ابراهیم آزادنیا
چکیده (10068 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4107 دریافت)  
XML روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی ص. 50-43
[English Abstract] محمد رضا سهرابی* ، محمد رحمتی رودسری
چکیده (6913 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2037 دریافت)  
XML آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟ ص. 60-51
[English Abstract] میترا ابتهی* ، سید ابوالقاسم جزایری ، حامد پورآرام ، محمد رضا اشراقیان ، اعظم دوست محمدیان
چکیده (9130 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2199 دریافت)  
XML غنی‌سازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری ص. 70-61
[English Abstract] مهرناز دادگر ، کیانوش خسروی دارانی* ، سارا سهراب وندی ، نگین احمدی
چکیده (9489 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4875 دریافت)  
XML وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ص. 76-71
[English Abstract] مرجان باژن* ، فریده طاهباز ، حمید علوی مجد
چکیده (7386 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3095 دریافت)  
XML بررسی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران ص. 82-77
[English Abstract] نادیا احمدی* ، رویا نوربخش ، محمد فرجی ، قاسم فدوی
چکیده (9203 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5335 دریافت)  
XML تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه 2012 میلادی ص. 86-79
[English Abstract] محمد رحمتی رودسری ، محمد رضا سهرابی*
چکیده (6523 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2128 دریافت)  
XML بررسی قابلیت‌زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر ص. 95-87
[English Abstract] سارا سهراب وندی ، شیرین مال گنجی* ، محمد جواد ایوانی ، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (10351 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2472 دریافت)  
XML تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخص‌های التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکین‌ها در بیماران دیابتی نوع 2 دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم ص. 105-95
[English Abstract] نسترن شریعت زاده ، ملیحه زاهدی راد ، تیرنگ نیستانی* ، بهاره نیکویه ، حمید علوی مجد ، علی کلایی ، نیما طیبی نژاد ، سودابه هروی فرد ، شبنم سالک زمانی ، مریم سلیمانی
چکیده (8629 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2161 دریافت)  
XML تأثیر استفاده از شیرین‌کننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو ص. 113-107
[English Abstract] زهره دلشادیان* ، رضا محمدی ، میلاد روحی لنگرودی ، عزیز همایونی راد ، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (10040 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7931 دریافت)  
XML تهیه و بررسی بیوفیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ضد‌میکروبی بر پایه نشاسته ذرت ص. 123-115
[English Abstract] مهران قاسملو ، رامین خاکسار* ، توحید مردانی ، مریم شهنیا ، حمید راشدی
چکیده (9414 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3779 دریافت)  
XML بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال 1387 ص. 134-125
[English Abstract] زینت کمالی* ، بهاره رسولی ، شهلا رودپیما ، زهره حاجی میرصادقی ، محمد جواد ایوانی
چکیده (8113 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4750 دریافت)  
XML استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی ص. 140-135
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی* ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، ندا عمیدی فضلی ، محمد جواد ایوانی
چکیده (13478 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2174 دریافت)  
XML بررسی رابطه‌ی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391 ص. 148-141
[English Abstract] علی رمضانخانی* ، مرجان حسین پور ، محمد رضا دولتی ، مژگان حسین پور ، شهلا قنبری
چکیده (8287 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3263 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک ص. 158-149
[English Abstract] رضا محمدی* ، ابوالفضل روزی طلب ، زهرا شاه عباس پور ، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (9355 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3034 دریافت)  
XML تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربن‌های آروماتیکی چند حلقه‌ای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC ص. 165-159
[English Abstract] زهرا نظری ، مریم امانی ، محمد جواد خدایار* ، نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد ، عبدالعظیم بهفر ، سجاد افتخار
چکیده (12154 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4255 دریافت)  
XML اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 176-167
[English Abstract] سپیده اسدزاده ، ملیحه زاهدی راد ، تیرنگ رضا نیستانی* ، نسترن شریعت زاده ، سکینه شب بیدار ، ابوالقاسم جزایری ، محمد رضا اشراقیان ، آناهیتا هوشیار راد ، علی کلایی ، نیلوفر خلجی
چکیده (9267 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3245 دریافت)  
XML بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دم‌نوش گلابی، سیب و "به" ص. 185-176
[English Abstract] سارا سهراب وندی* ، پیمان عروج نیا ، مریم سلیمانی ، محمد رضا کوشکی
چکیده (14152 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3539 دریافت)  
XML بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی 55% گوشت ص. 195-187
[English Abstract] رقیه امینی سرتشنیزی ، هدایت حسینی* ، نادر کریمیان خسروشاهی
چکیده (9114 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2400 دریافت)  
XML بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391 ص. 205-197
[English Abstract] علی رمضانخانی* ، محمد رضا دولتی ، مرجان حسین پور ، مژگان حسین پور ، سهیلا خداکریم
چکیده (8146 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3500 دریافت)  
XML اندازه‌گیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه ص. 212-207
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی* ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، محمد جواد ایوانی
چکیده (7973 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6397 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانه‌زنی ص. 220-213
[English Abstract] سمیرا قاسمی دماوندی ، علی‌رضا قدس ولی ، فاطمه فاضلی ، مهرداد محمدی*
چکیده (7011 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6272 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور ص. 228-221
[English Abstract] زهرا گودرزی* ، سارا سهراب وندی ، مهناز هاشمی روان ، آمنه نعمت الهی
چکیده (8393 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9833 دریافت)  
XML بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت ص. 235-229
[English Abstract] سید حسین داوودی ، سیامک نیک اقبالیان ، مرجان عجمی* ، انوشیروان محسنی بندپی ، سید شهاب الدین صدر ، محمد جواد ایوانی ، حمیدرضا پازوکی طرودی
چکیده (8124 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4288 دریافت)  
XML مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR ص. 242-238
[English Abstract] منصور خاکپور* ، محمد سعید عزتی ، کاوان محمودی ، مرجان خلجی پیربلوطی ، رامین خاکسار
چکیده (7624 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4587 دریافت)  
XML ارزیابی کفایت تغذیه‌ای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران ص. 252-243
[English Abstract] دالی بنداریان زاده ، نرگس فرید شایگان ، آناهیتا هوشیار راد ، مرتضی عبداللهی*
چکیده (7752 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2927 دریافت)  
XML بررسی تأثیر جایگزینی روغن‌های زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کم‌چرب ص. 261-253
[English Abstract] رویا افشاری ، هدایت حسینی* ، رزیتا کمیلی فنود ، محمد تقی مقنیان
چکیده (8662 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3378 دریافت)  
XML پیش‌بینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظت‌های مختلف ساکارز ص. 269-261
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی* ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، ندا عمیدی فضلی ، محمد رضا کوشکی ، مریم سلیمانی
چکیده (6917 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4272 دریافت)  
XML ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع 2: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز ص. 280-271
[English Abstract] نسترن شریعت زاده ، ملیحه زاهدی راد ، تیرنگ رضا نیستانی ، علی کلایی ، نیلوفر خلجی ، اعظم غروی ، مریم سلیمانی*
چکیده (9196 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2494 دریافت)  
XML بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390 ص. 287-281
[English Abstract] احسان صادقی ، امیر حسین هاشمیان* ، میترا محمدی ، رضا محمدی
چکیده (7528 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (12385 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی ص. 299-289
[English Abstract] بهارک آقاپور ، آرش رشیدی* ، احمد رضا درستی مطلق ، یداله محرابی
چکیده (10047 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3046 دریافت)  
XML تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگی‌های خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل ص. 309-301
[English Abstract] مرجان داوری کتیلته* ، محمد حسین عزیزی ، فاطمه فاضلی
چکیده (9263 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3009 دریافت)  
XML مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت ص. 318-311
[English Abstract] مهدیه عباسی فسارانی ، هدایت حسینی ، غلامرضا جاهد خانیکی* ، مسعود ادیب مرادی ، سهیل اسکندری قرابلو
چکیده (9861 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7360 دریافت)  
XML آگاهی دانش‌آموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول ص. 327-319
[English Abstract] محتشم غفاری* ، صدیقه نیازی ، علی رمضانخانی ، حمید سوری
چکیده (8659 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2448 دریافت)  
XML بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی ص. 333-327
[English Abstract] اعظم دوست محمدیان ، تیرنگ نیستانی ، میترا ابتهی* ، منیره دادخواه ، هما حیدری ، تلما ذوقی ، بهاره نیکویه ، آناهیتا هوشیار راد ، محسن نعمتی ، محسن مداح
چکیده (7810 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2197 دریافت)  
XML بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگی‌های ماءالشعیر ص. 343-335
[English Abstract] شیرین مال گنجی ، آرمان جلیلوند ، سارا سهراب وندی*
چکیده (11423 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2349 دریافت)  
XML بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال ص. 353-345
[English Abstract] البرز خالقی ، کرامت اله رضایی ، محمد رضا کسایی ، کیانوش خسروی دارانی* ، مریم سلیمانی
چکیده (10360 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5207 دریافت)  
XML مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی ص. 362-355
[English Abstract] جهانبخش شعبانی ، حبیب اله میرزایی ، محمد باقر حبیبی نجفی ، سید مهدی جعفری ، محمود نجف زاده*
چکیده (8021 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3715 دریافت)  
XML برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازه‌های ابعاد بدنی در کودکان سالم ص. 370-363
[English Abstract] میترا ابتهی ، تیرنگ نیستانی* ، اعظم دوست محمدیان ، منیره دادخواه ، نسترن شریعت زاده ، محسن مداح ، محسن نعمتی ، ملیحه علی آبادی
چکیده (7178 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6189 دریافت)  
XML بررسی توان تولید نگهدارنده‌های بیولوژیک توسط باکتری‌های پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده ص. 380-371
[English Abstract] مهسا یگانه* ، آنیتا خنافری ، محمد رضا فلاحیان ، انوشه شریفیان
چکیده (8624 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2942 دریافت)  
XML تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی ص. 388-381
[English Abstract] فرید عمیدی* ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، ندا عمیدی فضلی ، محمد جواد ایوانی
چکیده (17978 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2644 دریافت)  
XML هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچه‌های دبستانی تهران سال 1387 ص. 398-389
[English Abstract] نیلوفر خلجی ، سپیده اسد زاده ، تیرنگ نیستانی* ، مجید حاجی فرجی ، نسرین امیدوار ، نسترن شریعت زاده ، علی کلایی ، بهاره نیکویه ، مهرداد محمدی
چکیده (8181 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2301 دریافت)  
XML مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش‌های رگرسیونی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی ص. 407-399
[English Abstract] محمد گنجه ، سید مهدی جعفری* ، فرید قنبری ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، مریم سلیمانی
چکیده (9359 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4140 دریافت)  
XML الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی ص. 420-409
[English Abstract] آناهیتا هوشیار راد ، مینا اسماعیلی ، مرتضی عبداللهی* ، ندا مظاهری ، مهرداد محمدی ، ناصر کلانتری
چکیده (8273 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3199 دریافت)  
XML بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه ص. 427-421
[English Abstract] عزیز همایونی راد ، محمد حسین بیگلو ، لاله پیاهو* ، الناز واقف مهربانی ، محمد اصغری جعفرآبادی ، مریم سلیمانی
چکیده (7533 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2456 دریافت)  
XML استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی ص. 440-429
[English Abstract] ملیحه زاهدی راد ، نسترن شریعت زاده ، تیرنگ نیستانی* ، شبنم سالک زمانی ، حمید علوی مجد ، آناهیتا هوشیار راد ، علی کلایی ، اعظم غروی ، اعظم دوست محمدیان
چکیده (8459 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2156 دریافت)  
XML بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف ص. 448-441
[English Abstract] مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، منصور شاکریان ، فرید عمیدی ، حبیب اله میرزایی ، سید مهدی جعفری ، رضا لاری پور هرات*
چکیده (8679 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3638 دریافت)  
XML بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی ص. 459-449
[English Abstract] مریم راثی* ، علی جلالی دیزجی ، زهرا موسوی زاده ، نرگس عباسقلی ، آرزو حقیقیان رودسری
چکیده (7534 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2047 دریافت)  
XML بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا ص. 470-461
[English Abstract] زهرا شاه عباس پور ، رضا محمدی* ، مریم سلیمانی ، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (9211 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2327 دریافت)  
XML بررسی علمی باور‌های تغذیه‌ای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران 1390 ص. 479-471
[English Abstract] مریم بهروز ، متین قنواتی ، پروین میرمیران ، زهره حسینی ، بهرام رشیدخانی*
چکیده (8385 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5025 دریافت)  
XML تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی ص. 487-481
[English Abstract] سید سجاد حسینی اقدم ، مسعود دزیانی ، رقیه عزتی ، سید علی یاسینی اردکانی ، محمد دانشی ، رضا لاری پور هرات* ، ایاد بهادری منفرد
چکیده (14205 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2905 دریافت)  
XML برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال 1388 ص. 494-489
[English Abstract] نارسیس امین رشتی* ، اسما زمانی ، مرجان باژن
چکیده (7362 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2219 دریافت)  
XML بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی ص. 503-495
[English Abstract] مهسا یگانه* ، آنیتا خنافری ، محمد رضا فلاحیان ، انوشه شریفیان
چکیده (9186 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3183 دریافت)  
XML مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت) ص. 510-505
[English Abstract] ملیحه زاهدی راد ، نسترن شریعت زاده ، تیرنگ رضا نیستانی* ، علی کلایی ، اعظم غروی ، مرجان باژن
چکیده (7304 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2165 دریافت)  
XML اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک ص. 522-511
[English Abstract] رضا محمدی ، میلاد روحی لنگرودی ، امیر محمد مرتضویان* ، مریم سلیمانی ، صمد صبوری
چکیده (8286 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2833 دریافت)  
XML تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتری‌های سرماگرا ص. 530-523
[English Abstract] رقیه عزتی ، مسعود دزیانی* ، منصور شاکریان ، حبیب اله میرزایی ، ایاد بهادری منفرد
چکیده (7382 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5261 دریافت)  
XML بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت ص. 537-531
[English Abstract] نسیم نمازی ، حمید رضا پازوکی طرودی ، سید حسین داوودی* ، مرجان عجمی
چکیده (8792 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4206 دریافت)  
XML کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیون‌ها ص. 545-539
[English Abstract] مینا فرضی ، محمد امین محمدی فر* ، نرجس کریمی
چکیده (6553 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1908 دریافت)  
XML نقش توزیع مختلف درشت ‌مغذی‌ها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک ص. 562-547
[English Abstract] غزاله اسلامیان ، پروین میرمیران*
چکیده (8862 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5812 دریافت)  
XML مکمل‌های اسیدهای چرب امگا 3 و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در ‏بافت‏ها‏‏ی قلب، مغز و کلیه ص. 569-563
[English Abstract] غلامعلی جاودان ، سید حسین داوودی* ، مرجان عجمی ، فرزاد شیدفر ، سعیده اسمعیلی
چکیده (7701 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2700 دریافت)  
XML استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن ص. 578-571
[English Abstract] مهرداد محمدی ، رضا فرخی*
چکیده (8121 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5790 دریافت)  
XML پروبیوتیک‌ها و خواص سلامت‌بخش آن‌ها ص. 590-579
[English Abstract] شیرین مال گنجی ، محمد جواد ایوانی ، سارا سهراب وندی* ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (8416 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (12718 دریافت)  
XML بررسی شیوع سو‌ء‌تغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعه‌کننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا ص. 597-591
[English Abstract] آرزو حقیقیان رودسری ، فرشته بایگی ، مریم شکوهی ، مرجان باژن ، آرش رشیدی*
چکیده (7798 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3216 دریافت)  
XML مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران ص. 612-599
[English Abstract] احسان صادقی* ، میترا محمدی ، منصور صادقی ، رضا محمدی
چکیده (9833 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (15796 دریافت)  
XML اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها ص. 624-613
[English Abstract] سعیده اسمعیلی ، سید حسین داوودی ، امیر محمد مرتضویان ، محمد جواد ایوانی*
چکیده (9233 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (22972 دریافت)  
XML جنبه‌های ایمنی و زیستی تولید کفیر ص. 631-625
[English Abstract] معصومه مسلمی ، کیانوش خسروی دارانی* ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (9809 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2897 دریافت)  
XML نوشیدنی‌های انرژی‌زا : ترکیبات و اثرات آن‌ها ص. 642-633
[English Abstract] محسن عاطفی* ، محمد جواد ایوانی ، مسعود قنبری ، رضا همایونفر
چکیده (9144 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (21475 دریافت)  
XML به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی ص. 650-643
[English Abstract] سامان سیادتی ، محمد جعفر تارخ ، مریم سلیمانی*
چکیده (7880 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3820 دریافت)  
XML پلی مورفیسم‌‌های تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آن‌ها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک ص. 659-651
[English Abstract] آرزو رضازاده*
چکیده (9065 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4735 دریافت)  
XML مروری بر ویژگی‌های کاربردی روغنهای ضروری پونه ص. 668-661
[English Abstract] زهرا گائینی ، سارا سهراب وندی* ، رضا سبحانی ، مریم سلیمانی
چکیده (8264 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3196 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و سیستم ایمنی ص. 678-669
[English Abstract] ماکان چراغپور ، بهنام شاهسونی ، حمید زند ، سید حسین داوودی ، رضا همایونفر* ، الهام احرام پوش
چکیده (9422 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6896 دریافت)  
XML بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV ص. 688-679
[English Abstract] مهشید عبدمیشانی ، مجید حاجی فرجی* ، مهتاب نجمی ، نیما بازیار
چکیده (10025 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4157 دریافت)  
XML اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده ‏های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطان‏ها ص. 701-689
[English Abstract] سعیده اسمعیلی ، حسین داوودی ، امیر محمد مرتضویان* ، سجاد عبدی
چکیده (8752 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3535 دریافت)  
XML نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآورده‌‌های گوشتی و راهکار‌های کاهش آن ص. 711-703
[English Abstract] عبدالصمد عابدی قهی ، هدایت حسینی* ، رامین خاکسار ، عاطفه اصحابی
چکیده (9827 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5746 دریافت)  
XML اثرات پروبیوتیک‌ها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی ص. 721-713
[English Abstract] فرزاد شیدفر ، عزیز همایونی راد ، عیسی صالحی ، میترا زراتی* ، شبنم وظیفه خواه ، مریم سلیمانی
چکیده (8138 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6303 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین ص. 735-723
[English Abstract] ماکان چراغپور ، الهام احرام پوش ، رضا همایونفر ، حسین داوودی ، حمید زند* ، پروین میرمیران
چکیده (8685 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7581 دریافت)  
XML کاربرد مدل‌سازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی ص. 743-737
[English Abstract] مریم شهنیا ، بهراد رادمهر ، مهران قاسملو ، رامین خاکسار*
چکیده (10262 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7644 دریافت)  
XML بررسی انواع روش‌های فرایند تغلیظ انجمادی در فرآورده‌های لبنی ص. 751-745
[English Abstract] محمد جواد ایوانی ، سارا سهراب وندی ، محسن عاطفی ، آمنه نعمت الهی*
چکیده (10276 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4413 دریافت)  
XML رویکردهای تغذیه‌ای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده ص. 760-753
[English Abstract] مهسا جلیلی ، پروین میرمیران* ، آزیتا حکمت دوست
چکیده (10085 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3069 دریافت)  
XML مداخلات تغذیه‌ای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار ص. 775-761
[English Abstract] الهام احرام پوش ، ماکان چراغپور ، محسن عاطفی ، علیرضا قائمی ، سید حسین داودی ، حمید زند ، رضا همایونفر*
چکیده (8535 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5047 دریافت)  
XML طراحی مدل انعطاف‌پذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین ص. 785-777
[English Abstract] سامان سیادتی ، حسن حاله ، مریم سلیمانی*
چکیده (8364 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4142 دریافت)  
XML تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس ص. 797-787
[English Abstract] مریم سهیلی ، کرامت اله رضایی* ، علی مرتضوی ، کیانوش خسروی دارانی ، مریم هاشمی ، رزیتا کمیلی ، نگین احمدی
چکیده (12289 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7465 دریافت)  
XML روش‌های کاهش آمین‌های بیوژن در پنیر ص. 810-799
[English Abstract] منصوره محمدی ، مرتضی مشایخ ، رضا محمدی* ، عبدالرضا محمدی ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (9090 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3481 دریافت)  
XML بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین ص. 820-811
[English Abstract] رقیه شهبازی ، حسین داودی* ، امیر محمد مرتضویان ، سعیده اسمعیلی
چکیده (8592 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5386 دریافت)  
XML مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ ص. 828-821
[English Abstract] خاطره کفشدوزان* ، بهنام روزبهان ، معصومه مسلمی
چکیده (9742 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (15510 دریافت)  
XML تأثیر دریافت پروبیوتیک‌ها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال ص. 836-829
[English Abstract] عزیز همایونی راد ، سکینه محمد علیزاده چرندابی ، سمیه زیادی* ، الناز واقف مهربانی ، مریم سلیمانی
چکیده (7979 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (10036 دریافت)  
XML نسل جدید بسته‌بندی فعال مواد غذایی بر پایه‌ی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره ص. 844-837
[English Abstract] حکیمه اسماعیل زاده ، رامین خاکسار* ، پروانه سنگ پور ، علی خانلرخانی ، نرجس کریمی
چکیده (10132 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4125 دریافت)  
XML هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی ص. 853-845
[English Abstract] محمد جواد ایوانی ، وحید قاسم زاده محمدی* ، محسن عاطفی
چکیده (9581 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (11415 دریافت)  
XML مکمل‌های تغذیه‌ای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت ص. 875-855
[English Abstract] رضا همایونفر ، الهام احرام پوش ، ماکان چراغ پور ، علیرضا قائمی ، محسن عاطفی ، حمید زند ، حسین داودی*
چکیده (8801 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8569 دریافت)  
XML کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر ص. 886-877
[English Abstract] لیلا پیوسته رودسری ، پریوش هراتیان ، سارا سهراب وندی* ، سجاد لله گانی ، البرز بوستانی
چکیده (11238 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6227 دریافت)  
XML نقش آدیپوکین‌های مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق ص. 896-887
[English Abstract] مهتاب نجمی ، مجید حاجی فرجی* ، مهشید عبد میشانی
چکیده (8411 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6936 دریافت)  
XML بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئین‌های آب پنیر ص. 908-897
[English Abstract] سجاد عبدی* ، نوید میر ، مصطفی دهقان نیری
چکیده (7815 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (7701 دریافت)  
XML مکمل‌های افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار ص. 929-909
[English Abstract] الهام احرام پوش ، رضا همایونفر ، ماکام چراغ پور ، علیرضا قائمی ، محسن عاطفی ، حسین داودی ، حمیدرضا زند*
چکیده (7843 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9961 دریافت)  
XML کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی ص. 937-929
[English Abstract] مریم سلیمانی ، نعیما وکیلی ، کیانوش خسروی دارانی*
چکیده (10777 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (9361 دریافت)  
XML روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی ص. 947-939
[English Abstract] محمد رضا کوشکی* ، مهدی محمدیان ، پالیز کوهی کمالی
چکیده (8052 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3610 دریافت)  
XML بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن ص. 955-949
[English Abstract] مریم شهنیا ، رامین خاکسار*
چکیده (10920 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (10527 دریافت)  
XML بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راه‌های کاهش آن در منابع غذایی خاص ص. 968-957
[English Abstract] وحید قاسم زاده محمدی ، محسن عاطفی* ، رضا همایونفر ، احسان حجازی ، زهرا توده روستا
چکیده (8507 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4233 دریافت)  
XML بررسی جنبه‌های مرتبط با سلامتی پروتئین whey ص. 980-973
[English Abstract] رقیه شهبازی ، حسین داودی* ، سعیده اسمعیلی ، امیر محمد مرتضویان
چکیده (8041 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3211 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences and Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 0.29 seconds with 331 queries by YEKTAWEB 4713