[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
برای نویسندگان::
آرشیو مجله و مقالات::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
IFRAME

..
:: View This Issue in Alternative Language Export Journal XML Articles RSS دوره 7، شماره 5 - ( ويژه نامه زمستان 1391 ) ::
برگشت به فهرست نسخه ها
XML بررسی قابلیت زیستی دو گونه بومی بیفیدوباکتریوم در دوغ پروبیوتیک ص. 1-10
[English Abstract] الهه احمدی، رضا محمدی، میلاد روحی، سید امیر محمد مرتضویان، کیانوش خسروی دارانی، مهدی شادنوش
چکیده (6846 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2793 دریافت)  
XML شیوع سوء تغذیه در کودکان معلول جسمی- حرکتی بر مبنای داده‌‌های تن‌سنجی ص. 11-16
[English Abstract] اعظم دوست محمدیان، تیرنگ نیستانی، میترا ابتهی، نسترن شریعت زاده، بهاره نیکویه، محسن نعمتی، محسن مداح، دلارام قدسی
چکیده (6097 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2051 دریافت)  
XML اثر عصاره پوست انار بر زنده‌مانی باکتری‌های پروبیوتیک ‌در آب انار ص. 17-24
[English Abstract] مینا خان بگی دوگاهه، آزاده توفیقی، کیانوش خسروی دارانی، مهرناز دادگر، سید امیر محمد مرتضویان، نگین احمدی
چکیده (6547 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2963 دریافت)  
XML بررسی رابطه بین دریافت اسید‌های چرب امگا 3 و امگا 6 در بیماران مبتلا به کولیت اولسرو ص. 25-34
[English Abstract] مهسا بابایی، سعید اوسطی، علی گلچوبیان، ایرج ملکی، ترنگ تقوایی، وحید حسینی، همایون واحدی، کیاندخت قناتی، آرش رشیدی، حافظ فاخری
چکیده (5998 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2239 دریافت)  
XML بررسی ترکیبات، وزن ملکولی و ویژگی‌های رئولوژیک و حرارتی صمغ زدو تراویده از درخت بادام کوهی (Amygdalus Scoparia) ص. 35-41
[English Abstract] قاسم فدوی، محمد امین محمدی فر، عزیز زرگران، ابراهیم آزادنیا
چکیده (6837 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2608 دریافت)  
XML روند تولیدات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در پایگاه داده های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال های 2009 تا نیمه 2012 میلادی ص. 43-50
[English Abstract] محمد رضا سهرابی، محمد رحمتی رودسری
چکیده (4163 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1298 دریافت)  
XML آیا الگوی مصرف چربی با چاقی شکمی دختران نوجوان ارتباط دارد؟ ص. 51-60
[English Abstract] میترا ابتهی، سید ابوالقاسم جزایری، حامد پورآرام، محمد رضا اشراقیان، اعظم دوست محمدیان
چکیده (6043 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1460 دریافت)  
XML غنی‌سازی پرک ذرت به وسیله باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس روتری ص. 61-70
[English Abstract] مهرناز دادگر، کیانوش خسروی دارانی، سارا سهراب وندی، نگین احمدی
چکیده (6533 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2881 دریافت)  
XML وضعیت اسید فولیک و برخی عوامل موثر بر آن در دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ص. 71-76
[English Abstract] مرجان باژن، فریده طاهباز، حمید علوی مجد
چکیده (4824 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1834 دریافت)  
XML بررسی برخی از ویژگی‌‌های فیزیکی و شیمیایی 8 رقم عمده انار تولید شده در ایران ص. 77-82
[English Abstract] نادیا احمدی، رویا نوربخش، محمد فرجی، قاسم فدوی
چکیده (5816 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2623 دریافت)  
XML تولیدات علمی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایگاه داده‌های اسکوپوس و “آی اس آی” در سال‌های 2009 تا نیمه 2012 میلادی ص. 79-86
[English Abstract] محمد رحمتی رودسری، محمد رضا سهرابی
چکیده (4075 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1343 دریافت)  
XML بررسی قابلیت‌زیستی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس طی نگهداری یخچالی در ماءالشعیر ص. 87-95
[English Abstract] سارا سهراب وندی، شیرین مال گنجی، محمد جواد ایوانی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (7255 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1679 دریافت)  
XML تأثیر بهبود وضعیت ویتامین D بر اصلاح شاخص‌های التهاب سیستمیک از جمله آدیپوکین‌ها در بیماران دیابتی نوع 2 دریافت کننده دوغ غنی شده با ویتامین D و کلسیم یا ویتامین D بدون کلسیم ص. 95-105
[English Abstract] نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ نیستانی، بهاره نیکویه، حمید علوی مجد، علی کلایی، نیما طیبی نژاد، سودابه هروی فرد، شبنم سالک زمانی، مریم سلیمانی
چکیده (5970 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1361 دریافت)  
XML تأثیر استفاده از شیرین‌کننده استویا بر عدد پراکسید شیر کاکائو ص. 107-113
[English Abstract] زهره دلشادیان، رضا محمدی، میلاد روحی لنگرودی، عزیز همایونی راد، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (6452 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2421 دریافت)  
XML تهیه و بررسی بیوفیلم بسته‌بندی زیست‌تخریب‌پذیر ضد‌میکروبی بر پایه نشاسته ذرت ص. 115-123
[English Abstract] مهران قاسملو، رامین خاکسار، توحید مردانی، مریم شهنیا، حمید راشدی
چکیده (6718 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1848 دریافت)  
XML بررسی میزان شیردهی مادران و عوامل مؤثر بر آن در سه بیمارستان شهر تهران، سال 1387 ص. 125-134
[English Abstract] زینت کمالی، بهاره رسولی، شهلا رودپیما، زهره حاجی میرصادقی، محمد جواد ایوانی
چکیده (5343 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2873 دریافت)  
XML استفاده از روش اسمز در غنی سازی میوه با مواد معدنی ص. 135-140
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد جواد ایوانی
چکیده (11065 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1288 دریافت)  
XML بررسی رابطه‌ی چاقی و مدت زمان تماشای تلویزیون در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391 ص. 141-148
[English Abstract] علی رمضانخانی، مرجان حسین پور، محمد رضا دولتی، مژگان حسین پور، شهلا قنبری
چکیده (5583 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1890 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های میکروبی، بیوشیمیایی و حسی ماست سویای پروبیوتیک ص. 149-158
[English Abstract] رضا محمدی، ابوالفضل روزی طلب، زهرا شاه عباس پور، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (6419 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1601 دریافت)  
XML تعیین میزان برخی از ترکیبات هیدروکربن‌های آروماتیکی چند حلقه‌ای موجود در آب آشامیدنی اهواز به روش HPLC ص. 159-165
[English Abstract] زهرا نظری، مریم امانی، محمد جواد خدایار، نعمت اله جعفرزاده حقیقی فرد، عبدالعظیم بهفر، سجاد افتخار
چکیده (4779 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2345 دریافت)  
XML اثر بهبود وضعیت ویتامین D بر نشانگرهای التهاب سیستمیک در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ص. 167-176
[English Abstract] سپیده اسدزاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ رضا نیستانی، نسترن شریعت زاده، سکینه شب بیدار، ابوالقاسم جزایری، محمد رضا اشراقیان، آناهیتا هوشیار راد، علی کلایی، نیلوفر خلجی
چکیده (6257 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2079 دریافت)  
XML بررسی برخی خواص شیمیایی و حسی دم‌نوش گلابی، سیب و "به" ص. 176-185
[English Abstract] سارا سهراب وندی، پیمان عروج نیا، مریم سلیمانی، محمد رضا کوشکی
چکیده (9916 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2234 دریافت)  
XML بررسی اثر پری‌بیوتیک‌های بتاگلوکان و نشاسته مقاوم به هضم برخصوصیات حسی سوسیس حاوی 55% گوشت ص. 187-195
[English Abstract] رقیه امینی سرتشنیزی، هدایت حسینی، نادر کریمیان خسروشاهی
چکیده (6114 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1431 دریافت)  
XML بررسی ارتباط سطح تحصیلات، اشتغال و وضعیت اقتصادی والدین با چاقی و اضافه وزن در دانش‌آموزان مدارس مناطق مختلف شهر تهران در سال 1391 ص. 197-205
[English Abstract] علی رمضانخانی، محمد رضا دولتی، مرجان حسین پور، مژگان حسین پور، سهیلا خداکریم
چکیده (5785 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2135 دریافت)  
XML اندازه‌گیری مقادیر مواد معدنی موجود در میوه ص. 207-212
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، محمد جواد ایوانی
چکیده (5319 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2083 دریافت)  
XML بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی مالت جو در حین دوره خیساندن و جوانه‌زنی ص. 213-220
[English Abstract] سمیرا قاسمی دماوندی، علی‌رضا قدس ولی، فاطمه فاضلی، مهرداد محمدی
چکیده (4751 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3564 دریافت)  
XML بررسی اثر افزودن کوآنزیم Q10 و دمای نگهداری بر برخی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آب انگور ص. 221-228
[English Abstract] زهرا گودرزی، سارا سهراب وندی، مهناز هاشمی روان، آمنه نعمت الهی
چکیده (5496 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1573 دریافت)  
XML بررسی اثر وانادیوم بر زخم مخاطی معده ناشی از ایندومتاسین و الکل در رت ص. 229-235
[English Abstract] سید حسین داوودی، سیامک نیک اقبالیان، مرجان عجمی، انوشیروان محسنی بندپی، سید شهاب الدین صدر، محمد جواد ایوانی، حمیدرضا پازوکی طرودی
چکیده (5009 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2097 دریافت)  
XML مطالعه فراواتی استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت درپنیرهای محلی آذربایجان غربی به روش کشت و PCR ص. 238-242
[English Abstract] منصور خاکپور، محمد سعید عزتی، کاوان محمودی، مرجان خلجی پیربلوطی، رامین خاکسار
چکیده (5097 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2757 دریافت)  
XML ارزیابی کفایت تغذیه‌ای بر اساس شاخص هزینه خوراک در خانوارهای ساکن شهر تهران ص. 243-252
[English Abstract] دالی بنداریان زاده، نرگس فرید شایگان، آناهیتا هوشیار راد، مرتضی عبداللهی
چکیده (5088 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1613 دریافت)  
XML بررسی تأثیر جایگزینی روغن‌های زیتون و کانولا بر خواص فیزیکی، شیمیایی و حسی همبرگر کم‌چرب ص. 253-261
[English Abstract] رویا افشاری، هدایت حسینی، رزیتا کمیلی فنود، محمد تقی مقنیان
چکیده (5786 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2011 دریافت)  
XML پیش‌بینی نقطه انجماد برای محصولات فراوری شده حاوی غلظت‌های مختلف ساکارز ص. 261-269
[English Abstract] فرید عمیدی فضلی، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد رضا کوشکی، مریم سلیمانی
چکیده (4437 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2326 دریافت)  
XML ارتباط معکوس لیکوپن و توده چربی بدن با سیستم ایمنی هومورال دربیماران دیابتی نوع 2: یک نقش احتمالی در ایجاد اتروژنز ص. 271-280
[English Abstract] نسترن شریعت زاده، ملیحه زاهدی راد، تیرنگ رضا نیستانی، علی کلایی، نیلوفر خلجی، اعظم غروی، مریم سلیمانی
چکیده (5829 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1529 دریافت)  
XML بررسی خصوصیات شیمیایی و میکروبیولوژیکی فراورده‌های گوشتی مورد استفاده در شهر کرمانشاه، سال 1390 ص. 281-287
[English Abstract] احسان صادقی، امیر حسین هاشمیان، میترا محمدی، رضا محمدی
چکیده (4842 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6837 دریافت)  
XML ارتباط الگوهای غذایی غالب با اضافه وزن یا چاقی در دختران نوجوان ایرانی ص. 289-299
[English Abstract] بهارک آقاپور، آرش رشیدی، احمد رضا درستی مطلق، یداله محرابی
چکیده (6749 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1979 دریافت)  
XML تأثیر هیدروکلوییدهای زانتان و کتیرا بر ویژگی‌های خمیر منجمد و نان همبرگر حاصل ص. 301-309
[English Abstract] مرجان داوری کتیلته، محمد حسین عزیزی، فاطمه فاضلی
چکیده (6425 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1969 دریافت)  
XML مطالعه همبرگرهای تولید صنعتی حاوی 30 و 60 درصد گوشت از نظر وجود بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی و تعیین ارتباط آن با شاخص های شیمیایی وابسته به بافت پیوندی گوشت ص. 311-318
[English Abstract] مهدیه عباسی فسارانی، هدایت حسینی، غلامرضا جاهد خانیکی، مسعود ادیب مرادی، سهیل اسکندری قرابلو
چکیده (6719 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3465 دریافت)  
XML آگاهی دانش‌آموزان دختر شهرستان کلاله در خصوص پوکی استخوان، دریافت کلسیم و فعّالیت جسمانی : وضعیتی غیر قابل قبول ص. 319-327
[English Abstract] محتشم غفاری، صدیقه نیازی، علی رمضانخانی، حمید سوری
چکیده (5497 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1608 دریافت)  
XML بررسی دریافت غذایی در کودکان دبستانی معلول جسمی– حرکتی ص. 327-333
[English Abstract] اعظم دوست محمدیان، تیرنگ نیستانی، میترا ابتهی، منیره دادخواه، هما حیدری، تلما ذوقی، بهاره نیکویه، آناهیتا هوشیار راد، محسن نعمتی، محسن مداح
چکیده (5255 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1303 دریافت)  
XML بررسی اثرات دمای تخمیر و دو مخمر ساکارومایسس بر ویژگی‌های ماءالشعیر ص. 335-343
[English Abstract] شیرین مال گنجی، آرمان جلیلوند، سارا سهراب وندی
چکیده (7142 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1490 دریافت)  
XML بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره زرشک سیاه بر میزان اکسیداسیون چربی سوسیس نگهداری شده در یخچال ص. 345-353
[English Abstract] البرز خالقی، کرامت اله رضایی، محمد رضا کسایی، کیانوش خسروی دارانی، مریم سلیمانی
چکیده (7013 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3538 دریافت)  
XML مدل‌سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی ص. 355-362
[English Abstract] جهانبخش شعبانی، حبیب اله میرزایی، محمد باقر حبیبی نجفی، سید مهدی جعفری، محمود نجف زاده
چکیده (5380 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2144 دریافت)  
XML برآورد اندازه قد با استفاده از دیگر اندازه‌های ابعاد بدنی در کودکان سالم ص. 363-370
[English Abstract] میترا ابتهی، تیرنگ نیستانی، اعظم دوست محمدیان، منیره دادخواه، نسترن شریعت زاده، محسن مداح، محسن نعمتی، ملیحه علی آبادی
چکیده (4726 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2491 دریافت)  
XML بررسی توان تولید نگهدارنده‌های بیولوژیک توسط باکتری‌های پروبیوتیک و تعیین حداقل غلظت باکتریواستاتیکی ترکیبات استخراج شده ص. 371-380
[English Abstract] مهسا یگانه، آنیتا خنافری، محمد رضا فلاحیان، انوشه شریفیان
چکیده (5674 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1425 دریافت)  
XML تعیین مدت زمان ماندگاری طالبی فراوری شده به روش اسمز - انجماد با ارزیابی حسی ص. 381-388
[English Abstract] فرید عمیدی، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، ندا عمیدی فضلی، محمد جواد ایوانی
چکیده (7281 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1608 دریافت)  
XML هشدار درباره شیوع بالای کمبود ویتامین D در بچه‌های دبستانی تهران سال 1387 ص. 389-398
[English Abstract] نیلوفر خلجی، سپیده اسد زاده، تیرنگ نیستانی، مجید حاجی فرجی، نسرین امیدوار، نسترن شریعت زاده، علی کلایی، بهاره نیکویه، مهرداد محمدی
چکیده (5627 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1461 دریافت)  
XML مدل‌سازی سینتیک خشک‌کردن پیاز در یک خشک کن بستر سیال مجهز به کنترل کننده رطوبت با استفاده از روش‌های رگرسیونی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی ص. 399-407
[English Abstract] محمد گنجه، سید مهدی جعفری، فرید قنبری، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، مریم سلیمانی
چکیده (6830 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2705 دریافت)  
XML الگوی دریافت غذایی "روی" در خانوارهای ایرانی و برآورد خطر شیوع کمبود "روی" در سطح ملی ص. 409-420
[English Abstract] آناهیتا هوشیار راد، مینا اسماعیلی، مرتضی عبداللهی، ندا مظاهری، مهرداد محمدی، ناصر کلانتری
چکیده (5418 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1717 دریافت)  
XML بررسی وضعیت مقالات علمی نمایه شده در دو پایگاه علمی اطلاعاتی Medline و Web of Science با محوریت پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک و تعیین جایگاه ایران در این زمینه ص. 421-427
[English Abstract] عزیز همایونی راد، محمد حسین بیگلو، لاله پیاهو، الناز واقف مهربانی، محمد اصغری جعفرآبادی، مریم سلیمانی
چکیده (5078 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1569 دریافت)  
XML استفاده از تعیین وضعیت ویتامین D به عنوان یک شاخص تعیین کننده سندروم متابولیک: مطالعه مورد –شاهدی ص. 429-440
[English Abstract] ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، تیرنگ نیستانی، شبنم سالک زمانی، حمید علوی مجد، آناهیتا هوشیار راد، علی کلایی، اعظم غروی، اعظم دوست محمدیان
چکیده (5960 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1356 دریافت)  
XML بررسی خواص مهندسی و بیوفیزیکی پنیرهای فراوری شده تحت تأثیر عوامل مختلف ص. 441-448
[English Abstract] مسعود دزیانی، رقیه عزتی، منصور شاکریان، فرید عمیدی، حبیب اله میرزایی، سید مهدی جعفری، رضا لاری پور هرات
چکیده (5782 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2067 دریافت)  
XML بررسی میزان رویت و تأثیرگذاری وب سایتهای مؤسسـات علوم و صنایع غذایـی جهان بر اساس مقیاس‌های وب سنجـی ص. 449-459
[English Abstract] مریم راثی، علی جلالی دیزجی، زهرا موسوی زاده، نرگس عباسقلی، آرزو حقیقیان رودسری
چکیده (4921 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1328 دریافت)  
XML بررسی اثرات نوع کشت پروبیوتیک و نسبت شیرگاو به شیرسویا بر ویژگی‌های کیفی نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک بر پایه سویا ص. 461-470
[English Abstract] زهرا شاه عباس پور، رضا محمدی، مریم سلیمانی، سید امیر محمد مرتضویان
چکیده (6230 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1392 دریافت)  
XML بررسی علمی باور‌های تغذیه‌ای طب سنتی و تغذیه نوین در مورد بیماری ام اس مطالعه مورد- شاهدی ام اس بزرگسالان، تهران 1390 ص. 471-479
[English Abstract] مریم بهروز، متین قنواتی، پروین میرمیران، زهره حسینی، بهرام رشیدخانی
چکیده (5660 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2619 دریافت)  
XML تأثیرآنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر خصوصیات بافتی و حسی پنیر فراپالایشی ص. 481-487
[English Abstract] سید سجاد حسینی اقدم، مسعود دزیانی، رقیه عزتی، سید علی یاسینی اردکانی، محمد دانشی، رضا لاری پور هرات، ایاد بهادری منفرد
چکیده (10622 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1922 دریافت)  
XML برآورد فقر غذایی در ایران بر اساس داده های سال 1388 ص. 489-494
[English Abstract] نارسیس امین رشتی، اسما زمانی، مرجان باژن
چکیده (4764 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1265 دریافت)  
XML بررسی نقش باکتری انتروکوک فکالیس در مهار رشد باکتری استافیلوکوک ارئوس از طریق تولید یک ترکیب ضد میکروبی ص. 495-503
[English Abstract] مهسا یگانه، آنیتا خنافری، محمد رضا فلاحیان، انوشه شریفیان
چکیده (6167 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1594 دریافت)  
XML مقایسه شیوع کمبود ویتامین D در افراد سالم و دیابتی ایران: مطالعه مقدماتی (پایلوت) ص. 505-510
[English Abstract] ملیحه زاهدی راد، نسترن شریعت زاده، تیرنگ رضا نیستانی، علی کلایی، اعظم غروی، مرجان باژن
چکیده (4878 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1388 دریافت)  
XML اثرات نسبت شیر گاو به شیرسویا و نوع کشت آغازگر تجاری بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ سویای پروبیوتیک ص. 511-522
[English Abstract] رضا محمدی، میلاد روحی لنگرودی، امیر محمد مرتضویان، مریم سلیمانی، صمد صبوری
چکیده (5655 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1734 دریافت)  
XML تغییرات راندمان و رسیدگی پنیر سفید سنتی و اولترافیلتراسیون تحت تاثیر باکتری‌های سرماگرا ص. 523-530
[English Abstract] رقیه عزتی، مسعود دزیانی، منصور شاکریان، حبیب اله میرزایی، ایاد بهادری منفرد
چکیده (5037 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2850 دریافت)  
XML بررسی نقش مسیرهای آپوپتوتیک وآنتی آپوپتوتیک در مسیر اثر اسیدهای چرب امگا 3 بر آسیب ناشی از ایسکمی- رپرفیوژن در کلیه رت ص. 531-537
[English Abstract] نسیم نمازی، حمید رضا پازوکی طرودی، سید حسین داوودی، مرجان عجمی
چکیده (5767 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2094 دریافت)  
XML کاربرد تکنولوژی غشایی در تولید امولسیون‌ها ص. 539-545
[English Abstract] مینا فرضی، محمد امین محمدی فر، نرجس کریمی
چکیده (4350 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1162 دریافت)  
XML نقش توزیع مختلف درشت ‌مغذی‌ها و ارتباط آن با سندروم متابولیک در کاهش و حفظ وزن: مرور سیستماتیک ص. 547-562
[English Abstract] غزاله اسلامیان، پروین میرمیران
چکیده (6157 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2111 دریافت)  
XML مکمل‌های اسیدهای چرب امگا 3 و آسیب های ناشی ایسکمی رپرفیوژن در ‏بافت‏ها‏‏ی قلب، مغز و کلیه ص. 563-569
[English Abstract] غلامعلی جاودان، سید حسین داوودی، مرجان عجمی، فرزاد شیدفر، سعیده اسمعیلی
چکیده (4924 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1774 دریافت)  
XML استاندارد غذای حلال و ملاحظات فقهی و اخلاقی آن ص. 571-578
[English Abstract] مهرداد محمدی، رضا فرخی
چکیده (5305 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2246 دریافت)  
XML پروبیوتیک‌ها و خواص سلامت‌بخش آن‌ها ص. 579-590
[English Abstract] شیرین مال گنجی، محمد جواد ایوانی، سارا سهراب وندی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (5148 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5683 دریافت)  
XML بررسی شیوع سو‌ء‌تغذیه و عوامل مرتبط با آن در بیماران مراجعه‌کننده به برخی مراکز درمانی ایران و سایر نقاط دنیا ص. 591-597
[English Abstract] آرزو حقیقیان رودسری، فرشته بایگی، مریم شکوهی، مرجان باژن، آرش رشیدی
چکیده (4962 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1461 دریافت)  
XML مروری بر میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام، پاستوریزه و استریلیزه در ایران ص. 599-612
[English Abstract] احسان صادقی، میترا محمدی، منصور صادقی، رضا محمدی
چکیده (6144 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8817 دریافت)  
XML اثرات شیر و فراورده‏های لبنی در بروز انواع سرطان‌ها ص. 613-624
[English Abstract] سعیده اسمعیلی، سید حسین داوودی، امیر محمد مرتضویان، محمد جواد ایوانی
چکیده (5677 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (8426 دریافت)  
XML جنبه‌های ایمنی و زیستی تولید کفیر ص. 625-631
[English Abstract] معصومه مسلمی، کیانوش خسروی دارانی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (6920 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1741 دریافت)  
XML نوشیدنی‌های انرژی‌زا : ترکیبات و اثرات آن‌ها ص. 633-642
[English Abstract] محسن عاطفی، محمد جواد ایوانی، مسعود قنبری، رضا همایونفر
چکیده (5776 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5629 دریافت)  
XML به کارگیری متد داده کاوی به منظور افزایش میزان ایمنی فراورده‌های غذایی دامی ص. 643-650
[English Abstract] سامان سیادتی، محمد جعفر تارخ، مریم سلیمانی
چکیده (5053 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2392 دریافت)  
XML پلی مورفیسم‌‌های تک نوکلئوتیدی رایج ژن مرتبط با توده چربی و چاقی (Fat mass and obesity associated gene) و ارتباط آن‌ها با چاقی و عوامل مرتبط با شیوه زندگی: مرور سیستماتیک ص. 651-659
[English Abstract] آرزو رضازاده
چکیده (5882 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2990 دریافت)  
XML مروری بر ویژگی‌های کاربردی روغنهای ضروری پونه ص. 661-668
[English Abstract] زهرا گائینی، سارا سهراب وندی، رضا سبحانی، مریم سلیمانی
چکیده (5226 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1795 دریافت)  
XML ارتباط چاقی و سیستم ایمنی ص. 669-678
[English Abstract] ماکان چراغپور، بهنام شاهسونی، حمید زند، سید حسین داوودی، رضا همایونفر، الهام احرام پوش
چکیده (5570 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2639 دریافت)  
XML بررسی نقش ویتامین D در بیماری HIV ص. 679-688
[English Abstract] مهشید عبدمیشانی، مجید حاجی فرجی، مهتاب نجمی، نیما بازیار
چکیده (5753 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1824 دریافت)  
XML اثر ترکیبات طبیعی و خارجی شیر و فراورده ‏های لبنی در پیشگیری از خطر بروز انواع سرطان‏ها ص. 689-701
[English Abstract] سعیده اسمعیلی، حسین داوودی، امیر محمد مرتضویان، سجاد عبدی
چکیده (5919 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1546 دریافت)  
XML نقش نمک طعام در فناوری تولید فرآورده‌‌های گوشتی و راهکار‌های کاهش آن ص. 703-711
[English Abstract] عبدالصمد عابدی قهی، هدایت حسینی، رامین خاکسار، عاطفه اصحابی
چکیده (6419 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2771 دریافت)  
XML اثرات پروبیوتیک‌ها بر روند افزایش وزن و عملکرد سیستم ایمنی در زنان مبتلا به چاقی ص. 713-721
[English Abstract] فرزاد شیدفر، عزیز همایونی راد، عیسی صالحی، میترا زراتی، شبنم وظیفه خواه، مریم سلیمانی
چکیده (5254 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3054 دریافت)  
XML بررسی ارتباط بین سیستم ایمنی و وضعیت التهابی در چاقی با مکانیسم های مقاومت به انسولین ص. 723-735
[English Abstract] ماکان چراغپور، الهام احرام پوش، رضا همایونفر، حسین داوودی، حمید زند، پروین میرمیران
چکیده (5571 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4186 دریافت)  
XML کاربرد مدل‌سازی ریاضی و میکروبیولوژی پیشگو در صنایع غذایی ص. 737-743
[English Abstract] مریم شهنیا، بهراد رادمهر، مهران قاسملو، رامین خاکسار
چکیده (7622 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4605 دریافت)  
XML بررسی انواع روش‌های فرایند تغلیظ انجمادی در فرآورده‌های لبنی ص. 745-751
[English Abstract] محمد جواد ایوانی، سارا سهراب وندی، محسن عاطفی، آمنه نعمت الهی
چکیده (6168 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1979 دریافت)  
XML رویکردهای تغذیه‌ای در پیشگیری و کنترل عدم تعادل میکرو فلور روده ص. 753-760
[English Abstract] مهسا جلیلی، پروین میرمیران، آزیتا حکمت دوست
چکیده (6858 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1434 دریافت)  
XML مداخلات تغذیه‌ای در اختلالات خوردن، از اطلاعات علمی تا بالین بیمار ص. 761-775
[English Abstract] الهام احرام پوش، ماکان چراغپور، محسن عاطفی، علیرضا قائمی، سید حسین داودی، حمید زند، رضا همایونفر
چکیده (5319 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1829 دریافت)  
XML طراحی مدل انعطاف‌پذیر ردیابی محصولات غذایی درطول زنجیره تأمین ص. 777-785
[English Abstract] سامان سیادتی، حسن حاله، مریم سلیمانی
چکیده (5287 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1632 دریافت)  
XML تولید فایکوسیانین توسط جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس ص. 787-797
[English Abstract] مریم سهیلی، کرامت اله رضایی، علی مرتضوی، کیانوش خسروی دارانی، مریم هاشمی، رزیتا کمیلی، نگین احمدی
چکیده (7767 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3116 دریافت)  
XML روش‌های کاهش آمین‌های بیوژن در پنیر ص. 799-810
[English Abstract] منصوره محمدی، مرتضی مشایخ، رضا محمدی، عبدالرضا محمدی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (5876 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1534 دریافت)  
XML بررسی اثرات بیولوژیک کازئین و پپتیدهای زیست فعال مشتق شده از کازئین ص. 811-820
[English Abstract] رقیه شهبازی، حسین داودی، امیر محمد مرتضویان، سعیده اسمعیلی
چکیده (5731 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3039 دریافت)  
XML مروری بر نقش پروبیوتیک‌های مورد استفاده در جیره غذایی طیور در ارتقای سلامتی گوشت مرغ ص. 821-828
[English Abstract] خاطره کفشدوزان، بهنام روزبهان، معصومه مسلمی
چکیده (5293 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (5917 دریافت)  
XML تأثیر دریافت پروبیوتیک‌ها در پیشگیری از عود واژینوز باکتریال ص. 829-836
[English Abstract] عزیز همایونی راد، سکینه محمد علیزاده چرندابی، سمیه زیادی، الناز واقف مهربانی، مریم سلیمانی
چکیده (5222 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3986 دریافت)  
XML نسل جدید بسته‌بندی فعال مواد غذایی بر پایه‌ی نانوذرات: مروری بر سازوکار و خواص ضد میکروبی نانوذرات نقره ص. 837-844
[English Abstract] حکیمه اسماعیل زاده، رامین خاکسار، پروانه سنگ پور، علی خانلرخانی، نرجس کریمی
چکیده (6684 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1843 دریافت)  
XML هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای و راه‌های کاهش در محصولات غذایی ص. 845-853
[English Abstract] محمد جواد ایوانی، وحید قاسم زاده محمدی، محسن عاطفی
چکیده (5867 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6316 دریافت)  
XML مکمل‌های تغذیه‌ای برای کاهش وزن و افزایش عملکرد در ورزشکاران، از افسانه تا واقعیت ص. 855-875
[English Abstract] رضا همایونفر، الهام احرام پوش، ماکان چراغ پور، علیرضا قائمی، محسن عاطفی، حمید زند، حسین داودی
چکیده (5759 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2829 دریافت)  
XML کاربرد فیلتراسیون غشایی در صنعت ماءالشعیر ص. 877-886
[English Abstract] لیلا پیوسته رودسری، پریوش هراتیان، سارا سهراب وندی، سجاد لله گانی، البرز بوستانی
چکیده (7663 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2623 دریافت)  
XML نقش آدیپوکین‌های مترشحه از بافت چربی بر سیستم ایمنی در افراد چاق ص. 887-896
[English Abstract] مهتاب نجمی، مجید حاجی فرجی، مهشید عبد میشانی
چکیده (5873 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4166 دریافت)  
XML بهبود خواص فیزیکی و حسی محصولات لبنی با بهرهگیری بهینه از خواص کاری پروتئین‌های آب پنیر ص. 897-908
[English Abstract] سجاد عبدی، نوید میر، مصطفی دهقان نیری
چکیده (5132 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3976 دریافت)  
XML مکمل‌های افزایش دهنده حجم عضلانی در ورزشکاران، بررسی ترکیبات موجود در بازار ص. 909-929
[English Abstract] الهام احرام پوش، رضا همایونفر، ماکام چراغ پور، علیرضا قائمی، محسن عاطفی، حسین داودی، حمیدرضا زند
چکیده (5098 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (4469 دریافت)  
XML کاربردهای فرایند تخمیر حالت جامد در تولید ترکیبات غذایی ص. 929-937
[English Abstract] مریم سلیمانی، نعیما وکیلی، کیانوش خسروی دارانی
چکیده (7147 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (3252 دریافت)  
XML روش‌های مؤثر در کاهش تشکیل آکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی ص. 939-947
[English Abstract] محمد رضا کوشکی، مهدی محمدیان، پالیز کوهی کمالی
چکیده (5290 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1604 دریافت)  
XML بررسی اثرات ضد میکروبی و روش‌های تعیین حداقل غلظت بازدارندگی اسانس های گیاهی بر باکتری های پاتوژن ص. 949-955
[English Abstract] مریم شهنیا، رامین خاکسار
چکیده (6274 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (6262 دریافت)  
XML بررسی شرایط تشکیل آکریلامید و راه‌های کاهش آن در منابع غذایی خاص ص. 957-968
[English Abstract] وحید قاسم زاده محمدی، محسن عاطفی، رضا همایونفر، احسان حجازی، زهرا توده روستا
چکیده (5522 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (1807 دریافت)  
XML بررسی جنبه‌های مرتبط با سلامتی پروتئین whey ص. 973-980
[English Abstract] رقیه شهبازی، حسین داودی، سعیده اسمعیلی، امیر محمد مرتضویان
چکیده (5404 مشاهده)   |   متن کامل (PDF) (2000 دریافت)  
برگشت به فهرست نسخه ها
>Export as: HTML | XML | RSS
Iranian Journal of  Nutrition Sciences & Food  Technology
Persian site map - English site map - Created in 1.03 seconds with 333 queries by YEKTAWEB 4030